Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umalo skupo platio

Postao prvi čovjek koji je podigao 500 kg, a onda se srušio

Eddie Hall
Foto: Youtube Screenshot
13.07.2016.
u 09:45

– Nije zdravo raditi ovakve stvari, ali drago mi je što sam uspio. Siguran sam da će ovo u knjigama rekorda biti dugo vremena – poručio je snažni Eddie Hall

Englez Eddie Hall napravio je nevjerojatno postignuće postavši prva osoba na svijetu koja je podignula 500 kilograma iz ''mrtvog dizanja''. No, taj podvig umalo je platio životom jer mu je tijekom dizanja utega popucalo nekoliko krvnih žila u glavi. Pao je na koljena, onesvijestio se, a iz nosa mu je tekla krv.

– Pritisak na tijelo zamalo sam skupo platio. Nije zdravo raditi ovakve stvari, ali drago mi je što sam uspio. Siguran sam da će ovo u knjigama rekorda biti dugo vremena. Osjećaj je izvanredan, kao kad je prvi čovjek hodao po mjesecu ili pretrčao milju za manje od četiri minute. Ovo je povijest i ja sam ponosan da sam postao dio nje – rekao je Hall te najavio nastup na skorašnjem natjecanju za najsnažnijeg čovjeka na svijetu.

 

Na pitanje bi li ponovno pokušao podići 500 kg, snagator je odgovorio:

– Ne bih se više upuštao u to. No, ako bi netko srušio moj rekord, možda bih pokušao ponovno.

>>Ovo je pravi hit: Nećete vjerovati čime se bavi bivši nogometaš zagrebačkog Dinama!

Komentara 1

Avatar SunProject
SunProject
11:26 13.07.2016.

Ovako ja kad pokušavam da ustanem iz kreveta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije