Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAŠLI IZ PRITVORA

Hrvatski navijači pušteni kući do suđenja!

Navijači Hrvatska
Foto: Reuters (Ilustracija)
19.11.2014.
u 17:53

Iz pritvora je pušteno 15 navijača budući da je među uhićenima bio jedan maloljetnik koji se već vratio nakon što su roditelji došli po njega.

Šesnaest hrvatskih navijača koji su uhićeni nakon nereda na utakmici Italije i Hrvatske na San Siru dobili su trogodišnju zabranu odlaska na utakmice na stadionima u Europskoj uniji, objavila je milanska policija.

"Zabranjuje se pristup svim sportskim objektima u zemlji i drugim državama Europske unije gdje se igraju nogometne utakmice", navodi talijanska agencija ANSA.

Navijači su nakon toga pušteni kućama i na slobodi će čekati suđenje za nerede na stadionu i bacanje baklji, objavilo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova na Twitter profilu.

Iz pritvora je pušteno 15 navijača budući da je među uhićenima bio jedan maloljetnik koji se već vratio nakon što su roditelji došli po njega.

HNS: Stanimo na kraj huliganima

U borbu protiv huliganizam uključio se i Hrvatski nogometni savez koji na svojim stranicama objavio fotografije izgrednika na San Siru uz poruku:

- Stanimo na kraj huliganima!

>>Ma koji Modrić i Mandžukić, samo je jedan cilj: prekid utakmice!

>>Uefa pokrenula istragu: Hrvatska optužena za rasizam i nerede na San Siru

>>Vrbanović: To je čisti atentat na hrvatski nogomet

Komentara 44

IN
Ineboimorejeplavo
18:05 19.11.2014.

Nije dovoljno, sada ih treba sprovesti u HR zatvor, i utvrditi naknadu štete koju trebaju nadoknadit HNSu.

IN
Ineboimorejeplavo
18:08 19.11.2014.

Ako nemogu nadoknadit štetu HNSu, zna se zatvorska dnevnica, mislim da je oko 200 kuna po danu, šteta će biti jedno 500 tisuća eura, pa neka huligani izračunaju koliko će vremena provesti u prdekani.

IN
Ineboimorejeplavo
18:20 19.11.2014.

Opet opet i opet i ovaj novinar huligane naziva navijačima, dokada tako, pa le li vi vidite koliko je komentara za HNS a protiv huligana, vi snosite veliku krivicu za sve sta se desava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije