Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PROLJEĆE

Trener Viktorije: 'Poštujem Partizan, ali Dinamo je ipak kvalitetniji'

Pavel Vrba
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
20.02.2019.
u 21:04

"Poštujem Partizan, ali Dinamo je ipak kvalitetniji

Trener Viktorije Plzen Pavel Vrba istaknuo je u srijedu da poštuje Dinamo, ali da vjeruje da njegova ekipa može proći u osminu finala Europske lige.

"Ne bih ništa prognozirao, ali poštujem Dinamo, riječ o odličnoj ekipi. No, mi smo fokusirani na sebe i imam povjerenja u svoje igrače", kazao je Vrba na konferenciji za novinare uoči uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige, koja se igra u četvrtak na Maksimiru u 18.55 sati.
 
Viktoria je u razmaku od tri dana imala dvije teške utakmice i u obje je upisala pobjede. Prvo je dobila Dinamo 2-1 i to nakon što je gubila 0-1 na poluvremenu, a potom i prašku Slaviju s 2-0 u derbiju češkog prvenstva.

"Dobro je pobjeđivati, to diže atmosferu. Također, dobra je stvar što smo u prvom susretu protiv Dinama uspjeli preokrenuti rezultat. Velika je vjerojatnost da će biti promjena u Dinamovoj momčadi, ali i mi imamo široku klupu i analiziramo sve moguće situacije", rekao je trener Viktorije.


 
Prošle sezone Viktoria je u šesnaestini finala Europske lige eliminirala beogradski Partizan. U Beogradu je bilo 1-1, a u uzvratu je češki prvak slavio s 2-0.

"Poštujem Partizan, ali Dinamo je ipak kvalitetniji protivnik i sigurno nas čeka teža utakmica nego prošle godine u Beogradu", napomenuo je Pavel Vrba.
 
Branič Milan Havel vjeruje u prolaz: "Znamo da je stadion rasprodan i veselimo se dobroj atmosferi. Neće nam biti lako, ali ova momčad ima dovoljno iskustva i potencijala da prođe dalje".

>> Pogledajte što je uoči utakmice s Viktorijom Plzen rekao trener Dinama Nenad Bjelica

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:21 20.02.2019.

Dobro ima kaj novo .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije