Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROŠADE

Trebao je u Dinamo, a sad završio u slovenskom velikanu

Sergej Jakirović
Foto: Tibor Jurjević/PIXSELL
1/5
23.04.2020.
u 12:01

Maribor je za trenera htio dovesti Igora Jovićevića ili Simona Rožmana, no obojica su zauzeta. Taj bi posao trebao preuzeti Jakirović

Slovenski mediji pišu da će Sergej Jakirović trebao postati novi trener tamošnjeg prvoligaša Maribora.

Aktualni prvak Slovenije nedavno je ostao bez trenera Darka Milaniča nakon čega je klub napustio i sportski trener Zlatko Zahovič.

Maribor je za trenera htio dovesti Igora Jovićevića ili Simona Rožmana, no obojica su zauzeta. Jovićević je promoviran u prvog trenera Dinama nakon što je vodio drugu momčad, dok Rožan trenira Rijeku.

Podsjećamo, proteklih dana se najavljivalo da će Jakirović, bivši trener Gorice, preuzeti drugu momčad Dinama. No, taj će posao preuzeti Goce Sedloski.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
18:53 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar LisaAE88
LisaAE88
16:35 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:34 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije