Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srušio se na treningu

Tragedija koja je pogodila Kovačića: Mateu je preminuo prijatelj

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.07.2018.
u 16:34

- Dino je igrao s Mateom Kovačićem, čiji otac godinama radi u Austriji. Kao klinci igrali su zajedno.

Mateo Kovačić nije dugo mogao slaviti pobjedu Hrvatske nad Engleskom i plasman u finale Svjetskog prvenstva jer ga je brzo pogodila vijest o smrti prijatelja.

Preminuo je Edvin Dino Hodžić, njegov prijatelj iz djetinjstva i bivši suigrač. Igrač austrijskog malonogometnog kluba Kapfenberga umro je nakon što mu je pozlilo na treningu, a to je njegove prijatelje ostavilo u velikoj tuzi.

Mateo Kovačić
1/7

Oglasio se i hrvatski reprezentativac koji se na Instagramu oprostio od starog prijatelja s kojim je igrao u mlađim kategorijama LASK-a iz Linza.

- Dino je igrao s Mateom Kovačićem, čiji otac godinama radi u Austriji. Kao klinci igrali su zajedno. I nešto kasnije kada je Mateo dolazio svojima. Vjerujem da će ova vijest pogoditi i Matea jer su bili dobri prijatelji. Nitko od nas ne vjeruje da nas je Dino napustio - rekao je Rešo Halilović, prijatelj obitelji Hodžić, za sportske.ba.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar southman
southman
20:53 12.07.2018.

Tragično !

KO
komentatorv3
17:01 12.07.2018.

On je inace naljosiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije