Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠAVA KARIJERU

Talijani objavili detalje velikog Dinamovog transfera: Gotovo je, vatreni dolazi u Maksimir

Zlatko Dalić objavio  je širi popis kandidata za Svjetsko prvenstvu u Kataru
Goran Stanzl/PIXSELL
10.01.2024.
u 09:35

Očigledno trener viola ne računa na bivšeg nogometaša Wolfsburga pa je odlazak iz Italije vrlo realna opcija o čemu su se raspisali i novinari s čizme.

Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo danas bi trebao postati igrač Dinama, javlja talijanski medij La Nazione, list iz Firence. Brekalo je sinoć u Kupu Italije protiv Bologne ostao na klupi cijelu utakmicu iako Fiorentina ima velikih problema s ozljedama i odlaskom krilnih igrača na Afrički kup nacija. 

GALERIJA Brekalo na pragu odlaska u Dinamo

Zlatko Dalić objavio  je širi popis kandidata za Svjetsko prvenstvu u Kataru
1/4

Očigledno trener viola ne računa na bivšeg nogometaša Wolfsburga pa je odlazak iz Italije vrlo realna opcija o čemu su se raspisali i novinari s čizme. 

- Fiorentini je potreban igrač na krilnoj poziciji, ali Brekalo će unatoč tome otići u narednih nekoliko sati. Brekalo odlazi u zagrebački Dinamo. To je već danima izvjesno. Ide na posudbu uz opciju otkupa ugovora - tvrdi La Nazione. 

VEZANI ČLANCI:

25-godišnji Brekalo ove je sezone za Fiorentinu upisao 16 nastupa i samo jedan pogodak. Na početku sezone imao je solidnu minutažu, no u posljednje vrijeme uglavnom glanca klupu. Brekalo želi promijeniti klub kako bi se nametnuo izborniku Zlatku Daliću uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj koje igra ovog ljeta. 

Komentara 6

T2
Tomo_20
13:33 10.01.2024.

On ne treba Dinamu kao Rebic Pjaca Halilovic propali slucaj!!!

ME
MehutoGonzales
14:20 10.01.2024.

Bolje mu je biti 3. u HNL-u nego 14. u Serii A

PO
Poletarac101
14:12 10.01.2024.

Bačena lova,Dinamo ne treba takvog igrača ,najlošiji protiv Sassuola di je Fiorentina izgubila 1:0. Sigurno bu igral do kraja sezone i bay bay(brdo love za igrača kojeg ne možeš zadržat?Ne kužim zakaj?Plus loš igrač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije