Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VEČERNJI PRESSING

Šuker Štimcu otkrio zašto se nikad neće odreći Mamića

Štimac Šuker
Foto: Screenshot
1/2
24.08.2018.
u 15:11

- Kada smo neki dan bili s Kinezima i potpisali s njima ugovor, čudili su se kako s tako malim budžetom od 30 milijuna eura možemo, a oni imaju neograničen budžet, a ne mogu se ni kvalificirati na SP

Nasmijao se Davor Šuker na uvod i pohvale Igora Štimca koji ga je ugostio u svojoj posljednjoj emisiji Večernji pressing. Svjetsko prvenstvo je završio, dojmovi su se slegli, srebro je u džepu, a Štimac i Šuker prisjetili su se svega. 

- Svi smo ponosni i moramo biti, jer tako mala zemlja da napravi tako veliki rezultat. Mislim da smo ujedinili sva srca. Osim Francuza i nekih zemalja koje su navijale za Francusku, cijeli svijet je bio za Hrvatsku. Tamo '98. smo bili povijest, a sada je Modrić igrač prvenstva. On je pokretač igre u svim klubovima u kojim je bio, vodio je atmosferu u Rusiji i bio je dirigent. Dalić je pak sa svojim ponašanjem i politikom dolaska, ulaskom u reprezentaciju, sve napravio super. Sjećam se kad smo ga pozvali u devet ujutro, on je bio u pola četiri na aerodromu i letjeli smo u Ukrajinu. U Rusiji smo sada pokazali da smo talentirani, raskošni, gospoda, ratnici - rekao je Šuker.

Dotaknuli su se i ulaganja u hrvatski nogomet...

- Ponavljao sam kao papagaj o infrastrukturi, ako se ne ulaže u školstvo, nogomet, u U15, U17, U21, nema ništa. Treba nam veća infrastruktura, da imamo više trava, više noćnih rasvjeta, da klinci igraju nogomet na ulici, a da je manje PlayStationa i onda kada bi tako bilo bi prvi bih istupio i rekao: sve ispod polufinala je neuspjeh, ovako moraš paziti jer to nemamo, a i mi se praktički samofinanciramo. Kada smo neki dan bili s Kinezima i potpisali s njima ugovor, čudili su se kako s tako malim budžetom od 30 milijuna eura možemo, a oni imaju neograničen budžet, a ne mogu se ni kvalificirati na SP. Onda sam rekao da to nije tko je ljepši, tko je veći, već koliko se ulaže u mlade, u sebe i mislim da smo to opravdali - rekao je Šuker.

Što je Šuker rekao o slučaju Nikola Kalinić, o svom odnosu sa Zdravkom Mamićem, kao i drugim temama vezanim za hrvatski nogomet gledajte u video prilogu.

Štimac Šuker
1/14

 

Komentara 40

LP
ljerka.p2911
15:27 24.08.2018.

Bravo Šukeru, istinski se Hrvati i navijači i nogometaši nikada niti neće odreć Maminja, jer je on Atlas koji je na svojim plećima iznio puno zoga dobroga za HR nogomet, naravno uz još svu silu zaljubljenika i u nogomet i u Hrvatsku! Mi Hrvati!!

IJ
ijurin
15:27 24.08.2018.

Živio Šiker,živio Mamič!

MA
Marsijanac
22:11 24.08.2018.

Puna podrska najboljem menadjeru na ovim prostorima gospodinu Zdravku Mamicu i najboljem predsjedniku HNS Davotu Sukeru. Legende su to htvatskog nogometa. I tko hebe sto traktorasi i komunisti misle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije