Povratak na članak

Šuker Štimcu otkrio zašto se nikad neće odreći Mamića

- Kada smo neki dan bili s Kinezima i potpisali s njima ugovor, čudili su se kako s tako malim budžetom od 30 milijuna eura možemo, a oni imaju neograničen budžet, a ne mogu se ni kvalificirati na SP
Objava 24. kolovoza 2018. 23504 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 40
 • ljerka.p2911:

  Bravo Šukeru, istinski se Hrvati i navijači i nogometaši nikada niti neće odreć Maminja, jer je on Atlas koji je na svojim plećima iznio puno zoga dobroga za HR nogomet, naravno uz još svu silu zaljubljenika i u nogomet i ... prikaži još! u Hrvatsku! Mi Hrvati!!

  4 15:27 24. 8. 2018.
 • ijurin:

  Živio Šiker,živio Mamič!

  2 15:27 24. 8. 2018.
 • Marsijanac:

  Puna podrska najboljem menadjeru na ovim prostorima gospodinu Zdravku Mamicu i najboljem predsjedniku HNS Davotu Sukeru. Legende su to htvatskog nogometa. I tko hebe sto traktorasi i komunisti misle.

  22:11 24. 8. 2018.
 • Norway:

  Jovanovića u zatvor, a ne Mamića

  18:01 24. 8. 2018.
 • IVANIVANIVAN:

  Kaj je naslov složio Jovanović glavom i bradom

  15:27 24. 8. 2018.
 • Maxim:

  Viva Maminjo!!!!!!

  17:31 24. 8. 2018.
 • Agricola:

  Kao prvo, nije "budžet" nego je proračun, i kao drugo, što će Kinezima proačun kad ne znaju igrati? Možemo mi sad u stolni tenis ubrizgati ne znam kakve novce, i opet nećemo moći pobjediti kineze. Tako ni njima sva sila ... prikaži još!ila novaca ne može pomoći da budu bolji od nas u nogometu.

  16:39 24. 8. 2018.
 • spremni0:

  Ni ja se nikad nebi odrekao Maminja, ljudina, stručnjak i prije svega čovjek

  16:49 24. 8. 2018.
 • ilijan:

  Šuker je jedan od najvećih svijetlih športaše i nogometaša. Ko njega blati nema pojma ili je lud.

  13:55 25. 8. 2018.
 • TABINJA:

  Čovjek je sportaš od koljevke pa do groba. Dok se još nije rodio roditelji mu spremaju i opremaju sobu , ne samo da vjšaju slike, postavljaju krevetić već i neke igračke , koje će on već sutra , čim progleda, ... prikaži još!eda, rućicama pokušati dodirivati. Od tih prvih dana kad će nastojati dohvatiti šuškalicu, a da i ne zna, još dugo niti neće znati, da ta igračka ima gabarite lopte - loptice, koja će većini muškiča , pa i curicama biti vjeran drug , prijatelj , onaj uz kojega će se znati zabaviti, družiti, a , istina je i znojiti. No to za mnoge od njih neće biti muka , pokora , već zabava koju će toliko zavoljeti, neki da će im i profesija, možda, biti.Kad bi nogomet, danas vrhunski , usporedio bilo s kojim poslom ne bih ga mogao usporediti sa ničim onim što nam pruža bilo koja profesija. jer ako sam na vrhuncu zadovoljstva, sreče kad naša reprezentacija dobija, kad Hajduk dobija, onda mi nitko ne treba tumačiti o negativnostima koje se u tom sportu javljaju. Jesmoli se upitali, ikad: zašto toliko kritikujemo sport, nogomet i sve one koji u tom sportu rade? Nismo . A morali bi , jer u mnogim profesijame , a ne samo u nogometu ima bezbroj problema. Istina nigdje se toliko žući ne prolije koliko u spprtu. I opet u nogometu-I opet samo zato što ga volimo od koljevke pa do groba . Što svaki odrasli Hrvat zna mnoge sastave hrvatskih reprenzetacija i klubova. Zna nacrtati akcije postignutih golova i tko ih je i na kojoj utakmici postigao.fr

  22:00 24. 8. 2018.
 • TABINJA:

  A poćelo je od vremena prije nove ere. Artefakt pronadjen u Saloni kaže da su još rimske legije , vračajući se s ratišta na Bliskom istoku , u predahu marša ,znale baciti na male branke baš tu. , Da je ... prikaži još!e sve do današnjega vremena lopta bila okrugla. Čime i kako su joj legionari dali okruglu geometriju mogu samo zamišljati. No da smo i mi, djeca u mom kraju zadržali tu istu geometriju istina je. Šutirajući je, sirotinjsku kakva je bila, napravljena od nekakve stare babine čarape u kojoj smo natrpali svega i svačega : starih krpa najviše, nešto slame otpadaka od šivanja , konaca i končića , krpa od iznošenih kaputa i ženskih sukanja. Lijepa je to bila igračka za one koji su je prvih nekoliko dana šutirali po nekakvom improviziranom dječjem igralištu. Ali , već sutra ta ista lopta koja se više nije mogla zvati loptom davala nam je samo probleme: onako mokra, jer nama je more bilo blizu, svaki udarac u glavu mogao je biti tragičan. A šutitajući je onaku nalik na mješinu, bila je opasnost za naše palčeve, a udarac u trbuh oduzimao nam je dah. A najteža kazna nam je bila ako nas je majka dohvatila kad bi joj za tu našu igru upotrijebili nekakvu krpu ili čarapu koju je još mogla koristiti. Gledajući iz današnje perspektive na nogomet netreba se čuditi umješanosti svakoga pojedinca u društvu ,njegovo razumijevanje nogometa , koje nije malo, kritike koje takovi, nikad iz zlobe, već uvijek iz ljubavi prema igri i igri svojih klubova, svoje reprenzetacije upučuju. fr.

  2 17:03 25. 8. 2018.
 • herojulice:

  U pravu si Šuki, treba više travnjaka i svega, pa odriješi "kesu" onda. Dosta je toga od novaca poreznih obveznika.

  16:23 24. 8. 2018.
 • che99:

  kakva priglupa, neelokventna glavata želva.... sramota

  10 15:47 24. 8. 2018.
 • ujo41:

  krimimalci kukavice

  15:52 24. 8. 2018.
 • Rocky.Zg:

  Lopov neće protiv lopova

  16:32 24. 8. 2018.
 • binki:

  Pa normalno lopov štiti lopinu.

  15:27 24. 8. 2018.
 • narod1:

  Neće se odreć jer su svi Hercegovci. Neće svoj na svoga. A što misle o Hrvatskoj najbolje je pokazao Mamić koji se skriva od hrvatskog pravosuđa u hercegovini, a ovi ga podržavaju. nevjerojatno tko nama vlada

  5 15:42 24. 8. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.