Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Stigle prve informacije: Nogometaš bi zbog petardi mogao ostati slijep?

Arsenal v Olympiakos - UEFA Europa League - Round of 32 - Second Leg - Emirates Stadium
Paul Terry/PA Images/PIXSELL
01.01.2021.
u 16:50

- Operirali smo mu oči koje su doživjele termalnu i kemijsku traumu i očistili smo ih, ali veći je problem lijevo oko. Njegova situacija sada je bolja nego sinoć, ali možda ćemo morati raditi nove zahvate.

Nogometaš Galatasaraya, Omar Elabdellaoui (29) mogao bi zbog novogodišnje proslave s petardama ostati slijep.

- Operirali smo mu oči koje su doživjele termalnu i kemijsku traumu i očistili smo ih, ali veći je problem lijevo oko. Njegova situacija sada je bolja nego sinoć, ali možda ćemo morati raditi nove zahvate. Naša bolnica je najbolja u Turskoj za zahvate na očima i imamo najbolju opremu i učinilo smo sve što je u našoj moći, ali ne mogu reći hoće li se Omaru vratiti vid - otkrio je liječnik Vedat Kaya, koji je operirao ozlijeđenog nogometaša.

Pojavila se i fotografija Elabdellaouija nakon nesreće koju možete pogledati OVDJE, ali upozoravamo da je riječ o uznemirujućem sadržaju.



Abdurrahim Albayrak, potpredsjednik Galatasaraya napao je bolničara što je stravična fotografija nogometaševog lica nakon eksplozije završila na društvenim mrežama.

- Liječnici i ostalo osoblje učinili su i čine sve da spade Omarov vid, ali ono što je učinio bolničar koji ga je ozlijeđenog slikao i to dijelio po društvenim mrežama, grijeh je i sramota! Omar ima troje djece. Kako je njima gledati ovakve očeve slike po društvenim mrežama? Gdje je savjest osobi koja ga u takvom stanju slika? - upitao se.

Elabdellaoui je u karijeri igrao za Manchester City gdje nije dobio priliku, Feyenoord, Olympiakos i Hull. Kapetan je norveške reprezentacije za koju je odigrao 47 utakmica.

 

Ključne riječi

Komentara 1

JV
JEBEŠ_VLADU
20:38 02.01.2021.

Samo jedan problem, nije zbog petardi nego zbog vatrometa... Molim vas provjerite odakle vam dolaze vijesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije