Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije slušao apele

Na balkonu stana aktivirao pirotehničko sredstvo pa se teško ozlijedio

Borna Filic/PIXSELL
01.01.2021.
u 11:44

Policija ponovo poziva građane da se suzdrže od korištenja pirotehničkih sredstava jer njihovim korištenjem, kako kažu, mogu nastati ozbiljne posljedice.

Muškarac (34) teško je ozlijeđen uslijed nestručnog rukovanja pirotehničkim sredstvima. Kako je priopćila PU primorsko-goranska on je 31. prosinca u 23.30 sati na balkonu svog stana na području Srdoča u Rijeci aktivirao pirotehničko sredstvo koje mu je eksplodiralo u ruci. Ima teške ozlijede lijeve šake te je prevezen u bolnicu.

A policija ponovo poziva građane da se suzdrže od korištenja pirotehničkih sredstava jer njihovim korištenjem, kako kažu, mogu nastati ozbiljne posljedice. Navode i  da pored toga prasak i buka pirotehnike negativno utječu na psihičko stanje svih.

Inače,  MUP je proteklih dana apelirao na građane, pogotovo nakon razornog potresa koji je pogodio Baniju, da se suzdrže od pucanja i bacanja petardi, no sudeći po policijskim  izvješćima, te molbe nisu pale na plodno tlo. Pa su pucnjava i eksplozije na prijelazu  iz 2020. u 2021. odjekivale Hrvatskom, što je ponegdje trajalo i do sat vremena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije