Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO KAMERUNU

Stigla potvrda: Najbolji stoper Srbije vraća se za odlučujuću utakmicu protiv Švicarske

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Cameroon v Serbia
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS
1/3
29.11.2022.
u 19:42

Dobre nastupe protiv Brazila i Kameruna igrač RB Salzburga je okrunio jednim pogotkom na utakmici protiv Kamerunaca, ali je na tom susretu tražio izmjenu.

Strahinja Pavlović, ponajbolji srpski nogometaš u prve dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu, bit će spreman te će igrati ključnu utakmicu u skupini G protiv Švicarske. Dobre igre protiv Brazila i Kameruna igrač RB Salzburga je okrunio jednim pogotkom na utakmici protiv Kameruna (3-3), ali je na tom susretu tražio i zamjenu početkom drugog poluvremena zbog ozljede mišića.

U međuvremenu su iz srpskog tabora obznanili kako ozljeda nije teška te će Pavlović biti spreman za tešku utakmicu protiv Švicarske. U tom susretu Srbiji je potrebna pobjeda protiv Švicarske kojoj je, pak, za osminu finala dovoljan i jedan bod. Srbija u slučaju pobjede mora dočekati i da Kamerun s istim brojem pogodaka razlike, kao i Srbija, ne pobijedi Brazil.

Utakmice trećeg kola ove skupine G na rasporedu su u petak, 2. prosinca, u 20 sati.

Standings provided by Sofascore

Komentara 4

TE
Templo
20:02 29.11.2022.

Ovo je valjda 108- clanak o Srbiji, koga zanima?

PR
prajdali100
19:54 29.11.2022.

Cunami članaka o tome da se vodi istraga protiv Hrvatske.Pridružila se i šugava HINA.

KS
karlos_srb
02:13 30.11.2022.

A da se provodite po bg to moze onda sve ok a ovako pljuvacina sram vas bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije