Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETAŠI ŠOKIRALI

Srpski mediji: Pobijedili smo ih u siječnju, zamislite, ove godine!

Hrvatska Srbija (1)
Igor Kralj/Pixsell
31.07.2012.
u 21:14

Srpski mediji pišu kako su njihovi rukometaši igrali kao na nekim prethodnim natjecanjima, a to je - očajno

Srpski mediji kritizirali su igru njihove rukometne reprezentacije protiv Hrvatske. U drugom kolu olimpijskog turnira njihova je momčad poražena od Golužinih izabranika 23:31.

\'\'Revanš u Londonu bio je s kamatom\'\', piše Mondo aludirajući na polufinale EP-a u kojem su Srbi porazili Hrvatsku.

\'\'Izgledali smo kao momčad s nekih prethodnih natjecanja, igra je bila očajna, a tek smo na trenutke demonstirali igru iz siječnja, zamislite, ove godine\'\', sarkastični su u tekstu u kojem dodaju kako im je Hrvatska nanijela katastrofu apsolutno zasluženo.

Hrvatska je iz kontranapada dala devet golova, a Srbija nijednog.

- To je bio problem koji smo bili riješili, ali ponovno smo se vratili dvije godine unazad. Moramo videti zašto je to tako, ali to je definitivno problem mentaliteta. Ne smijemo se mnogo opterećivati Dancima nego šansu tražiti protiv Koreje i Mađarske - rekao je izbornik Veselin Vuković.

Komentara 1

ZO
zoki385
21:34 31.07.2012.

malo oni nas, a malo mi njih. kao danas :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije