Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni tajnik iz Rio de Janeira

Srebrić: Mogao nam je Ronaldo izvući i lakše

Ronaldo
31.07.2011.
u 08:40

– Nikada nismo bili u izjednačenijoj skupini, mogao nam je Ronaldo izvući i lakšu protivnike – poručio je iz Rio de Janeira Srebrić

Predstavnici Hrvatske na ždrijebu u Rio de Janeiru bili su glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, te pomoćnik izbornika Slavena Bilića Aljoša Asanović.

– Nikada nismo bili u izjednačenijoj skupini, mogao nam je Ronaldo izvući i lakšu protivnike – rekao je Srebrić te dodao:

– Srbija je prepuna vrhunskih igrača, a Belgija i Škotska imaju sjajne mlade momčadi koje će za dvije godine sigurno puno napredovati.

Glavni tajnik kaže da je Srbija bila jedna od momčadikoju su pod svaku cijenu željeli izbjeći.

 – Sigurnosni aspekt bit će nam najveći problem, tenzije navijača u susretima protiv Srbije uvijek je vrlo teško obuzdati.

Više pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar dinameze
dinameze
09:31 31.07.2011.

Ak me nešto tješi drago mi je da su srbi dobili TEŽE protivnike nego MI...

Avatar wjekon
wjekon
10:17 31.07.2011.

ovo prolazimo samo s cicom

OB
-obrisani-
10:38 31.07.2011.

Nismo nikakva sila u nogometu ali se nikog bojati ne moramo... Jedini problem su tzv.navijaci jedne i druge reprezentacije... Umjesto problema kojih ce eventualno biti nek si jedni i grugi pamet usade u tintare... Sto je bilo bilo je moramora se gledati naprijed,proslost ostaviti iz sebe ... Ovo je sprtsko nadmetanje i nista drugo... Sto se igraca tice,imamo i mi kao i druge reprezentacije vrhunaskih maldih igraca i jos ce se koji pojaviti... To nam je najmanji problem...Pamet u glave kod navijaca, to je sto u prvom redu trebamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije