Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB PRED VRATIMA

Srbi se nadaju igrati protiv Hrvatske! Poznato je kakvu skupinu priželjkuju

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
01.12.2023.
u 17:26

U grupu će s Hrvatskom doći jedna od vodećih reprezentacija: Njemačka, Portugal, Francuska, Španjolska, Belgija ili Engleska. Od susjednih država Hrvatskoj bi se u skupini mogle pridružiti Mađarska, Italija ili Srbija

Gotovo sve susjedne zemlje uspjele su se plasirati na Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj, a sve su oči uprte u ždrijeb kojim će se stvoriti šest skupina za početnu fazu velikog natjecanja. Aktualni prvaci, Talijani, nalaze se u četvrtom 'potu' zajedno sa Srbijom. Slovenci su se nakon dugoga vremena uspjeli plasirati i smješteni su u treći 'pot' zajedno s Hrvatskom, dok je Mađarska u drugome 'potu'.

Ždrijeb se održava u subotu (2. prosinca) od 18 sati, a obzirom na raspored po skupinama za ždrijeb, lako je moguće da vatreni susretnu neku od susjednih momčadi. Svjesni su toga i drugi pa još od kraja kvalifikacija traju analize koga bi htjeli dobiti, a koga izbjeći.

GALERIJA Hrvatska porazila Armeniju i izborila plasman na Euro 2024.

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/30

Svoje je čitatelje za mišljenje pitao i srpski Kurir. Prema njihovim odgovorima, voljeli bi igrati s Hrvatskom, Albanijom i Belgijom. Najmanje bi se htjeli susresti s Francuskom, Danskom i Nizozemskom. Takav je ishod svakako moguć. Hrvatska zbog svoje pozicije u trećem 'potu' ne može igrati protiv Škotske, Slovenije, Slovačke, Češke i Nizozemske.

VEZANI ČLANCI:

U grupu će s Hrvatskom doći jedna od vodećih reprezentacija: Njemačka, Portugal, Francuska, Španjolska, Belgija ili Engleska. Drugu skupinu uz Mađarsku čine Turska, Rumunjska, Danska, Albanija i Austrija. U četvrtoj se Italiji i Srbiji za sada pridružila samo Švicarska, a ući će još tri pobjednika play-offa.

VIDEO Zlatan Ibrahimović: Brat mi je umirao pred očima. Ni sav moj moj novac nije ga mogao spasiti

Komentara 6

PO
Poletarac101
20:19 02.12.2023.

Igraju protiv nas već preko 30 godina (svaki dan)💪🇭🇷

T2
Tomo_20
20:11 01.12.2023.

Ako zele izgubit neka dodju!

BL
blekpanther
12:45 02.12.2023.

Oduvjek su oni volili gubit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije