Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH REAGIRALI

Modrić i Real mogli bi zbog jedne fotografije imati velikih problema. Klub je spriječio katastrofu

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
Marcelo del Pozo/REUTERS
01.12.2023.
u 10:47

Francuski veznjak Camavinga doveo je Modrića i ostale suigrače u poprilično nezgodnu situaciju jednim nepromišljenim potezom

Francuski reprezentativac Eduardo Camavinga neko vrijeme ne igra za Real zbog ozljede, ali je svejedno uspio dovesti Modrića i ostale suigrače u probleme. Nakon pobjede kraljeva protiv Napolija na Bernabeu, spustio se u svlačionicu i natjerao sve suigrače da se slikaju s njegovim upečatljivim zelenim naočalama.

GALERIJA Luka Modrić ozlijedio je mišić na utakmici Reala

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
1/6

Objavio je sliku na Internetu i izazvao dosta negodovanja jer je nekim igračima partner Adidas, dok su naočale marke Nike, najvećeg konkurenta poznatog proizvođača odjeće i ostalih rekvizita. Naš kapetan Luka Modrić također je pozirao na nagovor suigrača, a Real je morao odmah reagirati. 

Madridski velikan godišnje dobiva čak 120 milijuna eura od njemačkog giganta, a igrači ne smiju isticati i promovirati rivalske brendove u svlačionici.

VEZANI ČLANCI:

Španjoski portal Relevo donosi kako je uprava kraljevskog kluba promptno reagirala i spriječila pravu katastrofu. Camavinga je nedugo zatim morao obrisati fotografije s društvenih mreža kako ne bi došlo do sankcija jer bi Adidas sigurno žestoko reagirao. 

http://

Komentara 1

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
12:52 01.12.2023.

Camavinga je "natjerao sve suigrače"....kako ih to natjerao??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije