Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO SE

Španjolac doputovao u Zagreb pa ostao u čudu: Ovo je brutalno

Rafael Escriga
Foto: Printscreen
25.11.2019.
u 22:18

Escrig je uz maksimirski teren pratio navijače i njihove bakljade koje su ga impresionirale, a jedna ga je stvar posebno iznenadila. Bile su to već pripremljene kante s vodom koje služe za gašenje baklji koje padnu na teren.

Maksimir je posljednjih tjedana bio destinacija brojnih novinara iz Španjolske. Jasno, većina ih je došla zbog Danija Olma, ali Rafaela Escriga još više je privukla želja da uživo vidi glasoviti hrvatski derbi, dvoboj Dinama i Hajduka (1:1) koji se u petak igrao na Maksimiru.

I doživio ga je Escrig kao malo koji njegov sunardonjak, uz sam travnjak maksimirskog stadiona, a posebno su ga zaokupili navijači. Promatrao je njihovo ponašanje.

- Jedan od najopasnijih derbija u Europi: Dinamo Zagreb protiv Hajduk Splita. Dvije najnasilnije grupe navijača: bengalke, provokacije i tisuće navijača. Brutalno - poručio je španjolski novinar.

Escrig je uz maksimirski teren pratio navijače i njihove bakljade koje su ga impresionirale, a jedna ga je stvar posebno iznenadila. Bile su to već pripremljene kante s vodom koje služe za gašenje baklji koje padnu na teren.

A o tome je razgovarao i sa svojim sunarodnjakom Danijem Olmom koji mu je rekao:

- Uvijek na tim utakmicama dođe do bakljade i gotovo da smo naviknuli na to. No, malo sam umoran od toga jer prekidaju utakmicu.

A što je sve Rafaela Escriga snimio na hrvatskom derbiju, pogledajte u videu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

GR
gragakarlovac
17:03 26.11.2019.

ima sto vidjeti...stadion kao u Zanzibaru...medije dizu diletante, da bi ih kasnije krivili za sve

AD
adika
09:21 26.11.2019.

Sa čime se budale ističu , a istome se još veće budale dive.

PA
pandur
09:54 26.11.2019.

Disfunkcionalna država koja nije sposobna stati na kraj nekoliko stotina idiota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije