Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO SE RIJETKO VIĐA

Nogometaš uhvatio suprugu s ljubavnikom pa napravio nešto nevjerojatno

Kristy MacLaren
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/4
21.04.2019.
u 19:38

Darren Bent je došao kući u šest ujutro nakon što mu je javljeno da je njegova supruga Kirsty MacLaren s drugim muškarcem. No, nakon što je primijetio njegov automobil, bivši nogometaš se vozio po kvartu dok ljubavnik ne ode.

Bivši engleski reprezentativac Darren Bent završio je u pritvoru nakon svađe sa suprugom koju je zatekao s drugim muškarcem.

Bent je došao kući u šest ujutro nakon što mu je javljeno da je njegova supruga Kirsty MacLaren (na fotografiji) s drugim muškarcem. No, nakon što je primijetio njegov automobil, bivši nogometaš se vozio po kvartu dok ljubavnik ne ode.

A nakon što je muškarac otišao uslijedila je velika svađa Benta i supruge tijekom koje je, kako pišu engleski mediji, poderano nogometaševo dizajnersko odijelo. Pozvana je policija pa je nogometaš uhićen i ubrzo pušten.

Nakon svega se javila i supruga Kristy koja je u svemu tome ostala bez zaručničkog prstena vrijednog 600 tisuća funti.

"Dobio je što je zaslužio", neki su od komentara na društvenim mrežama jer je Bent ranije varao suprugu zbog čega su nakratko i bili razišli. Inače, 35-godišnji Bent sada radi kao sukomentator na Sky Sportsu. 

>> Pogledajte video o nogometašu Gorice Kristijanu Lovriću

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Bud Humski
Bud Humski
23:20 21.04.2019.

Poslije svadje poderano je nogometasevo dizajnersko odijelo... Vjerojatno je dobio i koji samar i druge ozljede jer odijela ne pucaju sama od sebe, ali dosla je policija i uhapsila njega! Prava steta tek slijedi... kad se pocne dijeliti njegova imovina! Jer naravno, njegova draga supruga kojoj je malo jedan muskarac i visoki zivotni standard koji joj je njen muz priustio... bila je tako velika i strasna podrska u njegovoj karijeri, da ce dobiti najmanje pola od svega sto je on u zivotu zaradio... A onda ce se povlaciti po sudovima s njom do kraja zivota, jer svake godine ona ce htjeti jos vise od onoga sto je njemu ostalo, a zasto i ne bi kad je zakon u Engleskoj takav da ga moze terorizirati sve dok dusu ne ispusti...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:04 21.04.2019.

Zato Duško Tošić kruži autom oko Turske granice i nikako da stane 😂

Avatar dr. Evil
dr. Evil
21:41 21.04.2019.

Muž zadnji dozna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije