Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bešiktaš ga hoće

Slaven Bilić želi Ademija, ponudit će dva milijuna eura?

'14.01.2011., Zagreb - Nogometasi NK Dinama odlaze na pripreme u Medjugorje. Arijan Ademi. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midžor/Pixsell
16.07.2013.
u 12:23

Iako su braća Mamić u korektnim odnosima s Bilićem, Slaven sigurno ne bi dobio popust

Arijan Ademi u životnoj je formi, kroz prvu momčad Dinama došao je i na prag reprezentacije, a ponuda za njega sve je više. Čak je i Zoran Mamić jednom izjavio da će Dinamo teško odbiti sve ponude koje stižu u klub.

A turski mediji pišu da je za Ademija jako zainteresiran Bešiktaš kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Iako su braća Mamić u korektnim odnosima s Bilićem, Slaven sigurno ne bi dobio popust. Stoga Turci pišu da bi Bešiktaš za Ademija morao ponuditi negdje oko 2 milijuna eura.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije