Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Al Fateha

Slaven Bilić je hit u Saudijskoj Arabiji. Niže pobjede i za vrh se bori s milijunašima

Foto: Press Asociation/Pixsell
1/3
22.10.2023.
u 07:00

Bilićeva momčad tako se nastavila boriti za sam vrh ljestvice protiv puno bogatijih klubova. Inače, nogometna liga Saudijske Arabije jedna je od najbogatijih na svijetu, a igrači Al Fateha imaju ukupnu vrijednost od 24,8 milijuna eura, po čemu su tek 10. klub lige. Usporedbe radi, Al Hilal vrijedi 257 milijuna

Hrvatski stručnjak na klupi saudijskog Al Fateha Slaven Bilić nastavlja s dobrim rezultatima.Naime, Bilić je stigao do treće uzastopne pobjede u prvenstvu tamošnje lige i pete u posljednjih šest utakmica. Momčad hrvatskog trenera nadigrala je Abhu s 4:1 i tako barem privremeno zauzela četvrto mjesto ljestvice s 20 bodova u 10 kola.

GALERIJA Slaven Bilić niže pobjede u Saudijskoj Arabiji

1/5

Al Fateh je nakon prvog poluvremena imao 2:0, a strijelci su bili Marokanac Mourad Batna (21.) i Djaniny (45+4.). Na 2:1 u 55. minuti smanjio je Zakaria Al Sudani, no Armenac Lucas Zelarayan (70.) i Abbas Al Hassan u debeloj sudačkoj nadoknadi (90+10.) potvrdili su pobjedu domaćih.

Bilićeva momčad tako se nastavila boriti za sam vrh ljestvice protiv puno bogatijih klubova. Inače, nogometna liga Saudijske Arabije jedna je od najbogatijih na svijetu, a igrači Al Fateha imaju ukupnu vrijednost od 24,8 milijuna eura, po čemu su tek 10. klub lige. Usporedbe radi, Al Hilal vrijedi 257 milijuna.

VEZANI ČLANCI:

Slijedi Al Ahli s 200 milijuna eura, dok je treći Al Nassr sa 195 milijuna eura. 

Komentara 4

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:44 22.10.2023.

Bradurine su danas poželjne, kako kod žena tako i kod arapskih poslodavaca

PN
pošteni_načelnik
10:20 22.10.2023.

bar obrij tu bradurinu - kome se dodvoravaš Slavene?

AL
AlfaMike
08:13 23.10.2023.

Brada je često kompenzacija kad shvate da počinju ćelaviti. Ide to sa godinama : mlađa žena, motor…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije