Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Delray Beach

Škugor ispao, no pružio dobar otpor polufinalistu Australian Opena

Franko Škugor
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
23.02.2018.
u 11:03

Škugora je u 2. kolu zaustavio Korejac Hyeon Chung svladavši ga sa 6:4, 7:6 (4) nakon jednog sata i 53 minute igre.

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Franko Škugor nije se uspio iz kvalifikacija probiti do četvrtfinala ATP turnira u Delray Beachu, gdje ga je u 2. kolu zaustavio Korejac Hyeon Chung svladavši ga sa 6:4, 7:6 (4) nakon jednog sata i 53 minute igre.

Polufinalist Australian Opena i pobjednik prošlogodišnjeg premijernog izdanja ATP NextGen Mastersa je vodio sa 6:4, 4:0, ali to nije obeshrabrilo 30-godišnjeg Šibenčanina. Škugor je vratio oba 'breaka' zaostatka, a kod 4-5 spasio tri meč-lopte te izborio 'tie-break' drugog seta. U njemu je Škugor poveo 4:2, ali je Chung osvojio sljedećih pet poena i izborio mjesto u četvrtfinalu turnira u Delray Beachu.

Tamo ga čeka još jedan predstavnik nove generacije, Amerikanac Frances Tiafoe koji je sa 7:6 (6), 4:6, 7-5 iznenadio 2. nositelja, Argentinca Juana Martina del Potra, pobjednika ovog turnira iz 2011. godine. 

ATP Delray Beach - 2. kolo:

Denis Shapovalov (Kan) - Jared Donaldson (SAD) 6:7 (6), 6:4, 6:4
Taylor Fritz (SAD) - Mihail Južnij (Rus) 6:1, 4:6, 6:3
Hyeon Chung (Kor/8) - FRANKO ŠKUGOR (HRV) 6:4, 7:6 (4)
Francis Tiafoe (SAD) - Juan Martín del Potro (Arg/2) 7:6 (6), 4:6, 7:5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije