Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još je trofej PSG-a

Sjajan potez kapetana Parižana o kojem svi govore

PSG osvojio francuski kup
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.05.2018.
u 11:36

Posao im je ovaj put bio nešto lakši jer su u finalu igrali protiv trećeligaša Les Herbiers. PSG je na Stade de Franceu pobijedio s 2:0 pogocima Lo Celsa i Cavanija

Nogometaši PSG-a ove su sezone osvojili trostruku krunu. Nakon što su mnogo kola ranije osigurali naslov francuskog prvaka, te osvojili Liga kup,  Parižani su sada slavili i u nacionalnom kupu.

Posao im je ovaj put bio nešto lakši jer su u finalu igrali protiv trećeligaša Les Herbiers. PSG je na Stade de Franceu pobijedio s 2:0 pogocima Lo Celsa i Cavanija. 

Za potez večeri pobrinuo se kapetan Parižana Thiago Silva koji je pozvao kapetana niželigaša Sebastiena Flochona na podij te su zajedno podigli trofej pobjednika kupa. 

Navijačima Les Herbiersa ovo je bio poseban događaj te su svoju tribinu ispunili do posljednjeg mjesta, kupili su svih 15 tisuća ulaznica. Zanimljivo, gradić u regiji Pays de la Loire po posljednjem popisu ima 15.992 stanovnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije