Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Lyonov vratar se žalio pa mu savez povećao kaznu

Anthony Lopes
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.05.2018.
u 20:53

Nakon incidenta Francuski nogometni savez kaznio je Lopesa i braniča Marseillea Adila Ramija sa po tri utakmice zabrane nastupa

Vrataru francuskog nogometnog prvoligaša Lyona Anthonyju Lopesu povećana je kazna zabrane nastupa s tri na pet utakmica zbog tučnjave u koju je bio umiješan nakon utakmice protiv Marseillea na Velodromeu 18. ožujka.

Nakon incidenta Francuski nogometni savez kaznio je Lopesa i braniča Marseillea Adila Ramija sa po tri utakmice zabrane nastupa.

Lopes se na tu kaznu žalio, no umjesto smanjenja kazne ona mu je povećana.

Ramiju je potvrđena kazna od tri utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije