Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki prijatelji

Sergio Ramos emotivnom se porukom oprostio od Andresa Inieste

Sergio Ramos i Andres Iniesta
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
07.05.2018.
u 22:38

"Bez obzira na ono što se dešavalo na terenu, susret će ostati upamćen kao Iniestin El Clasico. Nedostajat ćeš mi prijatelju", poručio je Ramos

Andres Iniesta odigrao svoj posljednji El Clasico. U velikom španjolskom derbiju Barcelona i Real igrali su 2:2, a Iniesta je iz igre izašao u 58. minuti.

Vezni igrač Barcelone je nakon utakmice Realovom kapetanu i dugogodišnjem suigraču u reprezentaciji Sergiju Ramosu darovao dres s posvetom.

"Prijatelju Sergiju, za mnoge trenutke koje smo proveli kao suigrači i one u kojima smo bili suparnici. Hvala i sretno", napisao je Iniesta.

Posljednji El Clasico bio je kao i svaki drugi nabijen emocijama i na trenutke vrlo žestok. Sudac je pokazao osam žutih kartona i jedan crveni - Sergiju Robertu. Barcelona je utakmicu završila s igračem manje. Javnu opomenu dobio je i Sergio Ramos koji je uputio dirljivu poruku Andresu Iniesti.

"Bez obzira na ono što se dešavalo na terenu, susret će ostati upamćen kao Iniestin El Clasico. Nedostajat ćeš mi prijatelju", poručio je Ramos na svom Twitteru uz fotografiju s Iniestinim dresom.

Komentara 2

PA
pavel1001
23:40 07.05.2018.

ko ih j... obadvojicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije