Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu u 'paketu'

Senzacija na pomolu: Hrvat preuzima Lazio i dovodi sunarodnjaka napadača?

Ivan Jurić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
04.03.2016.
u 22:00

Među najzaslužnijima za uspjeh Crotonea je hrvatski dovjac - trener Ivan Jurić i napadač Ante Budimir.

Odlični rezultati Crotonea u drugoj talijanskoj ligi izazvali su veliki interes tamošnje javnosti, klub je na korak do ulaska u Serie A, a među najzaslužnijima za to je hrvatski dovjac - trener Ivan Jurić i napadač Ante Budimir

Predsjednik Crotonea Raffaele Vrenna stoga se svim silama trudi kako bi bivšeg hrvatskog reprezentativca Jurića zadržao u klubu, no prema pisanju Calciomarcata on bi mogao preuzeti veliki Lazio.

Mnogo toga će ovisiti o rezultatu rimskog kluba u Europskoj ligi. Ako Lazio ne ostvari uspjeh kojeg su čelnici zacrtali trener Stefan Pioli vjerojatno će dobiti otkaz. A u tom slučaju, uz Massima Odda, Jurić će biti prvi izbor za klupu nebesko plavih.

U paketu s nekadašnjim igračem Hajduka, Seville, Albacetea, Šibenika, Crotonea i Genoe, u Rim bi mogao preseliti i Ante Budimir, inače drugi strijelac Serie B sa 13 pogodaka (u 29 nastupa).

>>Bilićevi ‘autobusi’ priskrbili mu epitet taktičkoga genija

Komentara 4

Avatar Bekrija
Bekrija
22:06 04.03.2016.

Ovaj Budimir je igračina!

Avatar germanikus
germanikus
07:37 05.03.2016.

Ma koji Jurić ...Lazio preuzima Slovenac Janez Kek{ec} ....Talijani su fascinirani uspjesima tog europskog trenerskog Maga pa ga žele što prije angažirati jer navodno i Real iz Madrida želi osogurati usluge tog genija!

Avatar Bekrija
Bekrija
13:48 05.03.2016.

Zašto nitko ne želi menadžera engleskog tipa Zoku Mamića? Taj ni Lokomotivu ne bi vodio da ne vlada mafija, odnosno kartel obitelji Mamić. Juriću sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije