Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOA Predstavljeni prvi vaterpolski treneri

Rudić "piše" knjigu: Zlato u Londonu

\'21.12.2010., Zagreb - Dodjela godisnjih priznanja  zagrebackog vaterpolo saveza. Ratko Rudic sa priznanjem. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL\'
Jurica Galoic/PIXSELL
30.11.2011.
u 19:15

Nakon gotovo trogodišnjeg učenja i 312 sati predavanja i demonstracija, jučer je u HOO-u predstavljena prva generacija vaterpolskih trenera iz Hrvatske olimpijske akademije.

Njih 25 uspješno je završilo seminar na kojemu su među predavačima bili i Ratko Rudić, Ivo Trumbić, Duško Baždar, Zoran Kačić, Pero Kuterovac, Miroslav Vlašić...

– Imali ste privilegij da učite od najboljih, što drugi nemaju, i zato smo mi u povlaštenom položaju. I drago mi je da je Ratko Rudić počeo pisati novu knjigu “Kako sam osvojio zlato u Londonu” – u vedrom se tonu polaznicima obratio predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, na što je Trumbić kazao:

– Ma on je tu knjigu već napisao.

Potom je Trumbić savjetovao mlade trenere:

– Radite i za vaterpolo u cjelini, a ne samo za momčadi koje vodite.

Među onima koji su tako stekli naslov vaterpolskog trenera (što će im se upisati u radnu knjižicu) našli su se i Vjeko Kobešćak, Damir Vincek, Emil Nikolić, Ratko Štritof, Siniša Školneković, Damir Polić, Zoran Mustur, Robert Sappe, Karlo Seifert (unuk čuvenog Aleksandra), pa i jedna dama, Dunja Bračun, koja je uime polaznika zahvalila predavačima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije