Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi obračun

Rousey: Cyborg čeka dobru novčanu ponudu prije nego što ju pošteno prebijem!

Ronda Rousey
Foto: PA/Pixsell
11.08.2015.
u 18:13

"Sve je to zbog novca, a ne kilograma. Sad je u pero kategoriji napumpana steroidima i bez njih bi bez problema bila u bantamu."

Ronda Rousey i Cris Cyborg u stalnom su verbalnom obračunu i tom se prilikom nimalo ne štede. Bilo da se govori i piše o tome tko će i kako koga pobijediti ili kad se priča usmjeri prema kilaži te steroidima, niti jedna od borkinja ne ostaje drugoj dužna, piše Fight Site.

Tko zna hoće li do borbe između Rousey i Cyborg ikada doći, ali sasvim je jasno da bi ona svim uključenim stranama donijela izvrsnu zaradu. UFC-ova prvakinja Ronda Rousey uvjerena je da je upravo novac razlog zašto do borbe još nije došlo.

"Iskreno mislim da Cyborg čeka da joj se ponudi dovoljan iznos da ju pošteno isprašim jer upravo to će se dogoditi ako se nađemo u borbi. Znam da razlog što borba još nije dogovorena nije kilaža jer oko toga se savjetovala s mojim sadašnjim nutricionistom Mikeom Dolceom prije nego sam ja s njim počela surađivati. Rekao joj je da ju može bez problema dovesti na kilažu za bantam kategoriju. Kad je počela surađivati s Titom Ortizom, svi su razgovori prekinuti", rekla je Ronda Rousey.

"Sve je to zbog novca, a ne kilograma. Sad je u pero kategoriji napumpana steroidima i bez njih bi bez problema bila u bantamu. Na događajima koje ona predvodi gube se novac i većina se ulaznica podijeli jer ih nitko ne želi kupiti. Ona me treba. Čekamo da shvati da joj je potrebna borba sa mnom prije nego se umirovi jer inače nikad neće imati dovoljno novca. Voljela bih je prebiti u oproštajnoj borbi, ali bez obzira na to hoće li se ili neće boriti sa mnom, ja ću otići kao neporažena."

>>Mayweather: Kad bude zaradila 300 mil. dolara za 36 minuta neka mi se javi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije