Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio Rondi

Mayweather: Kad bude zaradila 300 mil. dolara za 36 minuta neka mi se javi

Floyd Mayweather
Reuters/PIXSELL
08.08.2015.
u 14:05

Floyd Mayweather 12. rujna protiv Andrea Berta odradit će posljednju borbu u karijeri.

Najbolji boksač svijeta Floyd Mayweather gostovao je na SportsCenteru ESPN-a i upitan je o umjetno stvorenoj svađi s Rondom Rousey. Nakon što je osvojila nagradu za borca godine UFC-ova prvakinja izjavila je da se pita kako se Floyd osjeća sada kad ga je pobijedila žena. Izjavila je to, valjda, iz osvete jer je Mayweather rekao da ne zna tko je on(a), piše Croring.

- Volio bih vidjeti nekog MMA borca ili boksača da zaradi preko 300 milijuna dolara za 36 minuta. Kad to bude mogla napraviti neka mi se javi - rekao je Mayweather o toj temi i dodao:

- Prije nekog vremena nisam znao tko je Ronda Rousey, pa sam prilično siguran da se uzrujala. Želim čestitati Rondi Rousey i UFC-u. Napravili ste sjajan posao, a ja sam dosad već osvojio šest ili sedam ESPYS-a za borca godine. I iskreno vjerujem da ju je zaslužila. Čestitke Rondi Rousey.

Floyd Mayweather 12. rujna protiv Andrea Berta odradit će posljednju borbu u karijeri.

>>Werdum: Siguran sam da Cris Cyborg može pobijediti Rondu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije