Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epski dvoboj

Federer u finalu pobijedio Đokovića i uništio mu san!

Federer
Foto: Reuters
23.08.2015.
u 20:58

Švicarac je uz to došao do 21. pobjede u 41. međusobnom ogledu protiv Đokovića.

Roger Federer pobjednik je ATP turnira u Cincinnatiju! U još jednom epskom dvoboju protiv Novaka Đokovića slavio je sa 2:0 u setovima, bilo je 7:6, 6:3.

Švicarac je još jednom pokazao da još uvijek može igrati vrhunski tenis, a pobjeda protiv prvog igrača svijeta najbolji je dokaz tomu. 

U prvom setu nije bilo breakova do 13. igre, a onda je Federer odigrao maestralno. U tie-breaku je slavio sa 7:1 i poveo 1:0 u setovima. U istom ritmu krenuo je i u drugom i poveo 3:0 i Đokoviću više nije bilo spasa. 

Federer je tako sedmi puta osvojio ovaj turnir, ima više naslova od bilo kojeg drugog igrača, dok Đoković nije ispunio svoj san. Naime, mogao je postati jedini igrač u povijesti koji je osvojio sve turnire iz Masters serije, tzv. Zlatni masters, ali se ipak nastavilo prokletstvo u Cincinnatiju! Ovo mu je bio peti finale i peti poraz!

Švicarac je uz to došao do 21. pobjede u 41. međusobnom ogledu protiv Đokovića i osvojio svoj 87. naslov u karijeri!

>>Ivo Karlović - najbolji veteran u povijesti nakon Connorsa

Komentara 16

Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
14:33 24.08.2015.

Raudjte se Hrvati ali i sami znate da je ovo samo trenutna losa forma ! Djokovic je juce pobedio sam sebe! A kad igra u formi i svoj tenis onda najveci teniski strucnjaci kazu da nepostoji i nije ni postojao savrseniji teniser na svetu! Ni onaj Federer od pre 5 godina bi dobio po dupetu! A minimum 3 godine ce te ga gledati na prvom mestu ATP liste , ako ne i 5 god.!

PP
patrik.papo.zver
22:16 23.08.2015.

a srbine samo lagano

Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
14:35 24.08.2015.

Pusti kompleksasi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije