Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI NADALU

Iznenađujući potez Rogera Federera, a svi su očekivali da će se odmarati

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.02.2018.
u 22:00

Izbori li Federer polufinale na turniru u Nizozemskoj na novoj ATP ljestvici preskočit će Nadala i barem tjedan dana biti ponovno najbolji tenisač svijeta

Roger Federer (35) dobio je pozivnicu za ATP turnir u Rotterdamu. Švicarski tenisač tako ima priliku postati najstariji igrač u povijesti na prvom mjestu ATP liste.

Federer trenutačno ima 155 bodova manje od prvoplasiranog Španjolca Rafaela Nadala, koji u Acapulcu brani 300 bodova.

Roger Federer
1/18

Izbori li Federer polufinale na turniru u Nizozemskoj na novoj ATP ljestvici preskočit će Nadala i barem jedan tjedan biti ponovno najbolji tenisač svijeta.

Roger kasnije čekaju turniri u Miamiju i Indian Wellsu gdje brani čak 2000 bodova. Lani je naslov u Rotterdamu osvojio Francuz Jo-Wilfried Tsonga.

Komentara 4

GV
golub Vaso
23:02 07.02.2018.

dva milijuna razloga za nastup

PE
peugeot
22:43 07.02.2018.

Jos malo. Ne zaboravite da Federer ima sedam godina vise od Djokovica, Nadala i Murray-a.

KO
kordunmoj75
12:20 08.02.2018.

Svicarska je zemlja skupa za ziviti u njoj,a Mirka je bure bez dna,za njen luksuz Federer ce do starosne mirovine morati igrati ili ici na baustelu da dela,pogledajte on nekadsnje zvjezde Hihnis,propala 100%,mama njena je nju unistila, sa svojim lukzuznim zivotom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije