Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ON JE DOBRO UPUĆEN

Riječi uglednog Hrvata o Modriću odjeknule Europom!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
14.08.2018.
u 19:03

Sve će sigurno biti odlučeno do petka kada je u Italiji zadnji dan prijelaznog roka.

Još uvijek traje trakavica oko eventualnog transfera Luke Modrića iz Reala u Inter.

Sve će sigurno biti odlučeno do petka kada je u Italiji zadnji dan prijelaznog roka.

Da se nešto još uvijek 'kuha', može se zaključiti iz riječi uglednog hrvatskog agenta Marka Naletilića koji je itekako dobro upoznat u zbivanja u Italiji.

>> Pogledajte kako je Modrić dočekan u Madridu

- Iz više razloga, Modrić želi biti zvijezda u Serie A s Interom. Vidjet ćemo. Osobno vjerujem kako će Modrić prije ili kasnije igrati u Italiji. Kao i mnogi hrvatski igrači njegovih godina, odrastao je gledajući talijanski nogomet - rekao je za Mundo Deportivo Naletilić pa dodao:

- Činjenica kako ga je Inter pokušao dovesti te je Modrić to vrlo ozbiljno razmatrao pokazuje koliki već sada utjecaj ima Cristiano Ronaldo na talijanski nogomet.

Iako sve upućuje da će Modrić i u ovoj sezoni igrati za Real, ipak treba pričekati do petka da se to može i službeno potvrditi.

Komentara 9

Avatar BBB-BEC1986
BBB-BEC1986
20:19 14.08.2018.

Jedini razlog napustit club kao Real Madrid je da ne postuju legende sto za mene Luka jeste kad pratimo sta je covjek napravijo tamo u zadnjih 5 godina. E to je jedini razlog. Pa gledajte kako su se rjesili covjeka koji u svim analima Cluba stoji na prvom mjestu. Prodali ga ko vrecu krompir.to ima samo u Real Madrid. Legende se ne prodaju. Maldini,baresi,Scholes,giggs,totti,Kahn,del Piero,ima ih jos....zato nek ide ako mu je zelja.Ali istinski bi volijo da ide u Bayern. Da vide njemci sta zna nas Luka modric uz Robben i Ribéry jos 2 godine odigrat to bi bio vrh. Niko Kovac bi ga odma kupijo da Luka hoce. Sta se tice Inter, mislim da Inter nije za njega dobar Club.

DU
Deleted user
19:33 14.08.2018.

ugledan nasljednik oca udbaša koji je godinama reketaril nogometase...grrrr

RS
rasta sev
19:33 14.08.2018.

Druga porezna politika u Italiji eto što privlači i CR i LM.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije