Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NŠK Sveti Mihovil

Luki posvećena milenijska fotografija na najposebnijem igralištu na svijetu

Luka Modrić i NŠK Sveti Mihovil
Foto: Facebook/NŠK Sv. Mihovil/Igor Kralj/PIXSELL
14.08.2018.
u 13:51

Snimanje je organizirano pod nazivom 'Najbolji nogometaš na svijetu na najljepšem igralištu na svijetu' na kojem se okupilo 500 sudionika

Igralište NŠK Sveti Mihovil iz Sutomišćice je među najposebnijima na svijetu. Igralište na otoku Ugljanu koji uvijek privlači veliku pozornost medija ovaj je put iskorišten za potrebe Šime Strikomana kako bi snimio još jednu milenijsku fotografiju.

Posljednja fotografija posvećena je najboljem igraču SP-a u Rusiji hrvatskom kapetanu Luki Modriću i njegovom sjajnom golu koji je zabio Argentincima.

Foto: NŠK Sv. MIhovil/Facebook

'Dribling prije gola Argentini i prezime našeg Luke obilježje su milenijske fotografije Šime Strikomana snimane na našem igralištu. Hvala svima koji su došli i pomogli da našem Luki zahvalimo za radost koju nam je pružio tijekom SP-a u Rusiji', piše na Facebook stranici NŠK Sv. Mihovil.

Modrića je to oduševile te zahvalio na fotografiji.

- Želio bih se zahvaliti NK Sv. Mihovil i svim otočanima Ugljana i Pašmana na prekrasnoj milenijskoj fotografiji koju su napravili za mene. Hvala vam još jednom od srca i šaljem vam velike pozdrave iz Madrida - rekao je hrvatski kapetan.

Snimanje je organizirano pod nazivom 'Najbolji nogometaš na svijetu na najljepšem igralištu na svijetu' na kojem se okupilo 500 sudionika među kojima su bili polaznici škole NŠK Sv. Mihovil, mještani, turisti...

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Komentara 1

AR
Aragon
14:46 14.08.2018.

Luka LEGEEEENDA:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije