Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lazio pobijedio Inter

Real pobijedio Celtu, Ronaldo zabio 400. gol, Modrić sjajan

luka modrić, cristiano ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
06.01.2014.
u 21:04

U 18. kolu Serie A Lazio je pobijedio Inter 1:0, a pogodak odluke zabio je Klose u 81. minuti

Nogometaši madridskog Reala bili su uspješni u 18. kolu španjolskog prvenstva. Na svom su terenu pobijedili Celtu iz Viga sa 3:0.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, a sjajan je bio Luka Modrić, koji je odigrao svih 90 minuta. Hrvatski reprezentativac imao je dvije odlične prilike, ali nedostajalo mu je sreće. Prvo se u 28. minuti lijepo oslobodio dvojice igrača, ali je pucao malo iznad gola. U 42. minuti pokušao je iz kaznenog prostora, ali mu je udarac blokiran.

Real je bolje zaigrao u nastavku, Ancelotti je napravio neke promjene i isplatilo se. Jese, koji je ušao s klupe, u 67. minuti asistirao je Benzemi za vodstvo. Pred sam kraj susreta Ronaldo je zabio dva gola i riješio pitanje pobjednika. Stigao je tako Portugalac do 400. pogotka u karijeri! Ujedno je došao do brojke od 19 prvenstvenih pogodaka čime je prestigao Diega Costu na prvom mjestu ljestvice strijelaca u Primeri.

Real je i dalje treći, zaostaje pet bodova za Barcelonom i Atleticom.

U 18. kolu Serie A Lazio je pobijedio Inter 1:0, a pogodak odluke zabio je Klose u 81. minuti. Mateo Kovačić odigrao je posljednih pola sata. Bio je to debi Eduarda Reje, bivšeg trenera Hajduka, na klupi Lazija.

Inter je trenutačno šesti, dok su Rimljani ovom pobjedom preskočili Milan na desetom mjestu.

>>'Što treba Unitedu? Netko poput Luke Modrića!'

Komentara 3

CA
carousel
22:19 06.01.2014.

Za Kovačića ne vidim neku svijetlu budućnosti u Interu. Oni su u silaznoj putanji loš igrački kadar, loš trener i loš nogomet. Loše orkuženje za razvoj mladog igrača. Inter je na mjestu u prvenstvu na kojem je trenutno samo zato jer je liga slaba što se jasno vidi kada je jedan Totti (37 godina) glavni igrač Rome i kada jedan Luca Toni (36 godina) mašina za golove u toj ligi.

Avatar Topgen
Topgen
21:08 06.01.2014.

od naseg Luke napravise ... stopera

Avatar patkovic
patkovic
21:22 06.01.2014.

mučno ih je gledat kako šestare , jedino je probitačan Bale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije