Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA MANJE OD 6 SATI

Rasprodane sve ulaznice za susret Hrvatske i Srbije!

Navijači ulaznice Srbija (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/27
Autori: hd, av/VLM, ba/VLM
21.02.2013.
u 08:03

Navijači su još od srijede navečer čekali u redu za ulaznice, a svih 24.000 prodano je prije 16 sati

Navijačka euforija trese Hrvatsku! Od ranog jutra prodajna mjesta na kojima se može kupiti ulaznica za susret Hrvatska – Srbija bila su "zakrčena" tisućama navijača koji pokušavaju doći do svog primjerka. Unatoč temperaturi ispod ništice te snijegu koji u Zagrebu pada u kombinaciji s kišom, one najupornije i najizdržljivije to nije pokolebalo u želji da pokušaju dobiti vrijedni papirić za maksimirsku utakmicu 22. ožujka. Ovakvi redovi, prije otvaranja blagajni, viđeni su rijetko.

Nešto prije 16 sati iz HNS-a su objavili da je svih 24 tisuća ulaznica puštenih u slobodnu prodaju – rasprodano!

"Povjerenik za ulaznice Nikša Martinac objavio je kako su prodane sve karte za kvalifikacijsku utakmice između Hrvatske i Srbije 22. ožujka. Svima koji su uspjeli doći do ulaznice želimo da dođu na Maksimir i navijaju za hrvatske reprezentativce, a onima koji nisu bili te sreće da dođu u fan-zone na trgovima velikih hrvatskih gradova gdje će se organizirati gledanje susreta na velikom platnu", poručili su iz HNS-a.

Naravno, nije prošlo bez poteškoća jer prodaja nije krenula u 9 sati kako je bilo zakazano. Naime, pao je sustav! Navijače je uhvatila nestrpljivost nakon višesatnog čekanja, no oko 10 sati prve ulaznice su prodane, a prvi navijač koji je došao do ulaznice čekao je u redu od ponoći. 

Gužve su tijekom prijepodneva postajale sve veće, a prodaja napredovala sporo jer su se pri kupnji karata pregledavali dokumenti. Zbog dugog stajanja eskalirala je nervoza pa su se navodno u Frankopanskoj ulici "pokoškala" dva navijača te su specijalci primirili situaciju.

Na 60 tisuća upita HNS je u slobodnu prodaju pustio 24 tisuće ulaznica po cijeni od 50 do 250 kuna.

>>>Telegraf piše: Srbi iz dijaspore srušili server HNS-a?!

>> Na utakmicama Hrvatske i Srbije bez gostujućih navijača!

 

Komentara 33

PO
portugisac
07:49 22.02.2013.

Neznam zašto te dvije reprezentacije igraju uopće pred publikom. Trebale bi igrati skroz bez publike pa ako treba na neutralnom terenu u Republiki Srpskoj.Sve se bojim kakav rezultat bi mogao ispasti. Srbima treba pobjeda nad nama a mi smo ionako dalje.Teške misli me more.

OB
-obrisani-
16:49 21.02.2013.

Zagrebu je prijeko potreban novi veci stadion.......

BA
Barts
22:24 21.02.2013.

Ne mogu da verujem da su se tako brzo prodale karte. Sta je to toliko zanimljivo u jurenju lopte ili je posredi praznjenje publike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije