Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FINIŠU PRIJELAZNOG ROKA

Rangers odbio Leicesterovih 7,3 milijuna eura za Jelavića

\'Ranger\'s Nikica Jelavic celebrates scoring during the Clydesdale bank Scottish Premier League match at New Douglas Park, Hamilton. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
30.08.2011.
u 22:36

Glasgow Rangers odbio je ponudu engleskog drugoligaša Leicester Cityja za Nikicu Jelavića.

Leicester je za hrvatskog napadača ponudio 7,3 milijuna eura što nije zadovoljlo čelnike škotskog kluba.

- Ne znam ništa o tome - s velikim osmjehom na licu kratko je prokomentirao Jelavić vijest iz Škotske, a na kraju treninga zadržao se u dužem razgovoru sa izbornikom Slavenom Bilićem.

Nije isključeno da bi se posljednih sati posljednjeg dana prijelaznog roka moglo ipak nešto odigrati oko našeg nogometaša koji briljira u dresu Rangersa. Poznato je da su za njegove usluge već odavno zainteresirani brojni engleski prvoligaši jer ta razina ipak više zadovoljava Jelavićeve apetite budući da ga se ne tako davno spominjalo i u kontekstu prelaska u Manchester United. No, financijska ponuda od ove Liecesterove ipak mora biti puno izdašnija, smatraju u Glasgowu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:25 31.08.2011.

Kako je samo ovaj pravi hrvat Jelavić nemočno i potišteno izgledao posle dve utakmice i ispada od našeg NK Maribora u okršajima za ulazak u Ligu Europa..

DR
dragogera
16:07 31.08.2011.

al svejedno janez moj i takav potisten i nemocan vrijedi kao dva najskuplja slovenska reprezentativca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije