Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranko Stojić, menadžer našeg najboljeg nogometaša

Rangers će i dalje puštati Dadu Pršu

sp_rangers_tx.jpg
import
26.06.2006.
u 18:21

I dok se naš najbolji nogometaš Dado Pršo još ne izjašnjava hoće li i dalje igrati za hrvatsku reprezentaciju, njegov menadžer Ranko Stojić uvjeren je da će odluka njegova štićenika biti pozitivna za hrvatski nogomet.
- Poznavajući Dadu, koji obožava igrati za reprezentaciju, vjerujem da se neće povući - kazao je Stojić.

Teško mu je
- Ako sada i razmišlja, onda je to zbog silnog razočaranja koje je doživio u Njemačkoj. Rane su još svježe, a Prši strašno teško padaju neuspjesi nacionalne momčadi.
Kod nas se strahuje od reakcije njegovog kluba Glasgow Rangersa. Bivši trener McLeish nije bio oduševljen što je Dado igrao za reprezentaciju.
- Klub mu ne može zabraniti bude li on želio igrati. Škoti ga obožavaju i uvijek će mu ići naruku. Predsjednik i direktor su vrlo korektni ljudi, a poznavajući novog trenera Le Guena, niti on neće raditi protiv volje svoga najboljeg igrača.

U kakvom je stanju Pršino koljeno?
- Ma s koljenom je sve u redu. Doduše, nije u idealnom stanju, ali uz redovite tretmane može još potrajati.
Ranko Stojić, koji je Pršu u ljeto 2004. transferirao u Rangers, tvrdi da je Dado osvojio Škote poštenim odnosom prema poslu, vrhunskim igrama i ponašanjem i da mu je već pripremljen produžetak ugovora.

- Sljedeći tjedan putujemo u Glasgow gdje će Dado potpisati ugovor do 2008. godine. Stari bi mu istekao 2007., a Škoti ga pod svaku cijenu žele zadržati.

Nema nasljednika
Bude li vas Dado pitao za savjet treba li igrati za  reprezentaciju, što ćete mu sugerirati?
- Moj savjet bit će da treba ostati u reprezentaciji, a uvjeren sam da i on tako razmišlja. Jer, hrvatska reprezentacija nema pravog nasljednika, igrača njegova tipa. A njemu je iznimno stalo da Hrvatska bude uspješna i sigurno još ima motiva - zaključio je Stojić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije