Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velimir Zajec

''Pun mi je kufer, idem u Atenu i ne želim govoriti o Dinamu''

Velimir Zajec
Davor Puklavec/Pixsell
10.08.2010.
u 20:01

Vratit ću se za vikend u Zagreb i razgovarati o raskidu ugovora, ne želim više govoriti o Dinamu ni o nogometu, rekao je bivši trener plavih.

Kad je zadnji put morao otići iz Maksimira 2002., bilo je to zbog istog čovjeka. Velimir Zajec otišao je u Atenu i nikome se mjesecima nije javljao. Tako je ostao gospodin, iako je sigurno u sebi kuhao, suspregnuo se od komentara. I sada, nakon što mu je maksimirski šerif udijelio "pakrački dekret", ostao je fin. No, ipak se javio.

Dogovor o odšteti

– Gdje ste, kako ste, što radite? – pitao je kao da se ništa nije dogodilo, kao da ga svi ne ganjaju otkako je dobio otkaz.

– Neću ništa reći, nisam u Zagrebu – odgovorio je na upit o intervjuu.

– Pun mi je kufer svega, odmorit ću se, idem na dva dana u Atenu. Ne razgovara mi se o nogometu, samo o malom nogometu, kod mene u Draganiću.

S Dinamom nije raskinuo ugovor, na papiru je i dalje trener Dinama.

– Nema direktora Vrbanovića u klubu ovih dana, sredit ću to kad se vratim iz Atene, vjerojatno tijekom vikenda.

Hm, mogu i braća potpisati raskid ugovora. Možda mu oni baš i nisu tako dragi, iako u klubu kažu da je poslao poruku gazdi da će popiti s njim kavu kad se vrati iz Atene.

Možda i hoće, ali tema će biti odšteta za raskid ugovora. Uostalom, kad je dolazio brzo su se dogovorili, možda i sad bude tako. A niti jedan trener Dinama nakon odlaska ionako nije ništa loše rekao o klubu ili njegovu vodstvu.

Bez pozdrava s igračima

Zeko nema pojma tko bi ga mogao naslijediti, čuo je da su na sastanku jučer ujutro bili njegovi pomoćnici Sreten Ćuk i Marko Mlinarić.

– Vjerojatno "On" ima rješenje, ne bi povukao takav potez da ne zna što dalje – drži Zajec.

Zeko je otišao a da se nije stigao ni pozdraviti s igračima, otkaz je dobio dok je za Dinamo gledao kako igra Györ. Ponedjeljak je u klubu bio slobodan dan, a u utorak kad su plavi imali trening, Zajec je već bio na moru. Daleko od Dinama.

Od Dinama će se sada udaljiti i navijači. Iako im je i gazda zahvalio na potpori, iako je zamolio da i dalje budu uz plave, BBB pripremaju bojkot.

– Bojkot je ideja, vidjet ćemo što ćemo odlučiti, borit ćemo se legalnim metodama – rekao je uoči sastanka navijačkih frakcija predsjednik Udruge navijača BBB-a Tomislav Glušić.

Ključne riječi

Komentara 40

DU
Deleted user
20:55 10.08.2010.

Braća Daltoni harače, al valjda će jednom i Wayatt Earp ujahati u maksi mir

PU
pumbica
20:56 10.08.2010.

Mamiću odi i ti Barešić iz kluba .Kojeg si podmitio.Zajec će za nas ostati i dalj legenda,a Mamić rušitelj Dinama.Jer znam da je navijać Zvezde.Jer na svaki derbi zvezde je na utakmici.Upra va isto tako put pod noge.Imamo mi ljudee koji dinamo volr.Bobana.Šukera,Prosinećkog,Krajnćara.Cvitanovića i naravno Zajca.Mamiću ako ne odeš mi ćemo te otjerati.Nećeš moći platiti tolkr zaštitare da ne dođemo po tebe...

DU
Deleted user
20:42 10.08.2010.

Pun kufer je i meni lopine Zdravka Mamića i svih drugih \"Mamića\" koji harače u ovoj našoj lopovskoj državi . Stvorili smo najlopovskiju državu na planetu i nema više izlaza iz tog začaranog labirinta punog kriminala , prijevara , krađe i laži . Jednom rječju - dno dna ljudske civilizacije ........nema nam spasa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije