Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaboljela ih igra

Evo kako su navijači Hajduka doživjeli remi, jedan iznenadio prijedlogom

Istra - Hajduk
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/3
29.09.2019.
u 22:00

Navijači su se okomili na ono što Burićeva momčad prikazuje, a jedan je od njh na klupi poželio Igora Bišćana

Nogometaši Hajduka uspjeli su zadržati prvo mjesto na tablici nakon desetog kola unatoč 1:1 remiju protiv Istre 1961 u Puli, no navijači splitskoga kluba ostali su prilično razočarani igrom momčadi.

Ne čudi, jer nakon što je Hajduk poveo s 1:0 zahvaljujući krasnom golu Mije Caktaša u 34. minuti, umjestio da se nametne i zaključi tu priču, dopustio je Puljanima da se razmašu i na kraju potpuno zasluženo uzmu bod.

Ako se već u klubu nadaju podvigu i naslovu, a na to u Hajduku imaju svako pravo, takvi se posrtaji ipak ne bi smjeli događati, ne protiv momčadi koje teško dolaze do bodova, uz svo dužno poštovanje Istri. 

Evo kako su na to reagirali navijači, izdvojili smo najzanimljivije komentare s Facebooka:

- Prošli put sam napisao da Burić ima rezultat, ali je igra nula. Sad je i jedno i drugo nula.

- Moj Buriću, ti si tako limitiran trener, ekipa ti ne može tri dodavanja spojiti, bez ikakvih mehanizama, uigranosti. Stavljaš Jakoliša na krilo koji ne smije biti u zapisniku jer je to tako sterilno i netalentirano. Eduok mora igrati ispred njega.

Posavec ti spašava bod na poligonu za nabijati gol razliku. Dinamo nećemo niti gledati jer su tri koplja ispred nas po svemu. Opet borba za drugo, treće mjesto s nikad jačim kadrom. Umorio sam se gledajući ovu utakmicu. Gubiš bodove od Istre i Slaven Belupa kojima su Lokomotiva i Osijek kombinirano dali deset komada.

- Igra je kriminalna od prvog dana, samo je bilo pitanje kada će nas sreća napustiti. Derbi smo dobili na sreću. Da Šolta išta vrijedi, sa 50 i kusur godina bio bi bar pomoćnik u nekom davljeniku u Bundesligi.

Ovako ispada da je onaj purger Oreščanin za njega Klopp, barem kada se usporedi igra. Može on biti dobar čovjek i naš čovjek, ali igre nema, ideje u igri nema, automatizma nema, staromodan je, predvidiv, nema kruha s njim.

- Zahvaliti se Buriću. Čovjek je 'ipo', ali nije za trenera, niti pod razno ! U nas nema više dobrih trenera i Igor Bišćan je idealno rješenje bez obzira na sve!

-  Jos jednom pozdravljam Šoltine obožavatelje... kažu prvi smo, je*i igru. Da, da, samo slijepci nisu vidjeli da će ovo bit normala. I nije problem u kiksu, to je sastavni dio nogometa, ali naša igra je nula! I da, Hamza je Maradona za sve naše veznjake izuzev Nejašmića!

Komentara 23

DU
Deleted user
22:33 29.09.2019.

Nadaju se naslovu? Sutra je radni dan i treba se uozbiljiti

TO
Tomi0713
22:33 29.09.2019.

Ma kakav Hajduk i osvajanje prvenstva, ako budu na kraju treci(3) mugu biti presretni

MA
magnum2013
22:47 29.09.2019.

Izgĺeda da je počelo! Svake godine isto. Najprije ih nitko ne voli, što je istina, a onda je na redu trener. Još kad shvate da se samo radom i rezultatima može naprijed možda im se posreći da budu jednom drugi. Ovako će Šolta opet put Šolte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije