Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj

Prekida se HNL! Hrvatski nogometni savez donio tešku, ali nužnu odluku

Stadion Maksimir
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/4
12.03.2020.
u 19:26

HNS će pratiti razvoj situacije s epidemijom koronavirusa SARS-CoV-2 te će, prema preporukama javno-zdravstvenih institucija, po potrebi odrediti nove mjere

Hrvatski nogometni savez donio je odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja do 31. ožujka 2020. godine.

Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za sport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza i nadležna tijela donijeli su odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja u Hrvatskoj - muških, ženskih, malonogometnih, svih liga HNS-a, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog kupa, te utakmica mladeži, seniora i veterana - do 31. ožujka 2020. godine.

Za treninge se preporuča pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje sportaša.

Kao i do sada, HNS će pratiti razvoj situacije s epidemijom koronavirusa SARS-CoV-2 te će, prema preporukama javno-zdravstvenih institucija, po potrebi odrediti nove mjere, imajući u vidu prije svega zdravlje nogometaša, gledatelja i svih drugih nogometnih aktera. O svim daljnjim mjerama nogometna će obitelj i javnost biti pravodobno obaviješteni, objavljeno je na stranici Prve HNL

Foto: Reuters/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
20:21 12.03.2020.

Vrlo odgovorno ponašanje Hrvatskog nogometnog saveza koje izrijekom podržavam. Bolje je spriječiti nego liječiti!

Avatar mlijeko
mlijeko
00:41 13.03.2020.

Gledam veceras utakmicu Rengers Bayer. Pun stadion publike a u Škotskoj 20 puta više oboljelih. Utakmice si se mogle igrati bez publike i ne bi bilo problema. Ovako se saml unosi nepotrebna panika. Baš će se stanje promjeniti do kraja ozujka.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
07:00 13.03.2020.

treba samo zabraniti posjet utakmicama hajduka. ostali mogu rasporediti 1000 gledalaca po stadionu bez opasnosti od zaraze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije