Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se odgovor

Predsjednik Reala prelomio što će s Modrićem, Luka će se uhvatiti za glavu

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.02.2019.
u 14:17

List AS tvrdi da je predsjednik kluba spreman Modriću dati povišicu koja će ga učiniti najplaćenijim nogometašem Reala!

Luka Modrić možda ipak neće vidjeti milanski Inter, odnosno karijeru završiti u nekom kineskom klubu kao što se donedavno pisalo. Ako je vjerovati onome što upravo donosi AS, obično odlično upućen u zbivanja u kraljevskome klubu, predsjednik Real Madrida Florentino Perez odlučio je Modrića učiniti ''vječnim madridistom'' i zadržati ga u klubu sve dok ne okonča karijeru.

>>> Pogledajte kamo su sve hrvatski nogometaši selili ove zime

Aktualni Modrićev ugovor s Realom završava 30. lipnja 2020. godine, hrvatskom će reprezentativcu tada biti 34 godine, no Perez mu je spreman produžiti ugovor na godinu ili dvije, ovisno o Lukinim željama i mogućnostima. Ali ni to nije sve, AS tvrdi da je predsjednik kluba nakanio Modriću dati povišicu koja će ga učiniti najplaćenijim nogometašem Reala!

Prema neslužbenim informacijama, trenutačno najviše zarađuje Gareth Bale s 350 tisuća funti tjedno. Istina, velika je vjerojatnost da će Velšanin uskoro otići, no ponudi li doista Perez novac u sličnom platnom razredu, nema sumnje da će se Modrić silno razveseliti.

 

Komentara 10

DU
Deleted user
14:27 04.02.2019.

Nemoguce, pa na ovom portalu je vec bio par puta zamijenjen za par srbina ili crnogoraca.

NI
nisamguzonjinsin
14:32 04.02.2019.

Taman posla, pa nije Perez glup. Zamijenit će ga za Milenkovića-Savića i još Laziju uplatiti dodatnih 300 mil.- EUR-a !

MI
mirotvorac
15:14 04.02.2019.

Jedan dan ovako jedan dan onako pa tko da vama vise vjeruie,to treba sve rastjerati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije