Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN SLUČAJ

Potpisao za Leipzig i onda se predomislio: Ne želi u klub jer više nema istog trenera!

ITA, UEFA EL, AS Roma vs Ajax Amsterdam
EXPA/PIXSELL
14.05.2021.
u 12:15

Iz amsterdamskog kluba izjavili su da ga žele zadržati, ali prvo treba riješiti sve detalje s njemačkim prvoligašem.

Talentirani 19-godišnji napada Ajaxa Brian Brobbey prije dva mjeseca potpisao je za RB Leipzig, a cijeli posao dogovorio je njegov menadžer Mino Raiola. Razlog prelaska u moćnog bundesligaša bio je trener Julian Nagelsmann, koji s krajem sezone odlazi u Bayern i tu nastaju problemi...

Brobbey zbog tog više ne želi u Leipzig, izjavio je da se razočarao i da nema namjeru napustiti Ajax s obzirom na novu situaciju.

Iz amsterdamskog kluba izjavili su da ga žele zadržati, ali prvo treba riješiti sve detalje s njemačkim prvoligašem, u kojem su podosta zbunjeni no navodno neće raditi probleme oko raskida ugovora koji nikad nije zaživio u praksi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije