Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO OTVORENO

Dejan Lovren bez dlake na jeziku: Evo kako je 'spustio' Borni Sosi!

VfB Stuttgart - FC Augsburg
Tom Weller/DPA/PIXSELL
13.05.2021.
u 15:36

Među stotinama raznih komentara našao se i jedan nesuđenog mu suigrača u reprezentaciji.

Borna Sosa se ispričao za odabir njemačke ispred hrvatske nogometne reprezentacije i zatražio novu priliku, a za plasiranje priopćenja odlučio se ići preko Hrvatskog nogometnog saveza, koji je to objavio i na Instagramu...

Među stotinama raznih komentara našao se i jedan nesuđenog mu suigrača u reprezentaciji. Ili, možda bolje rečeno, potencijalnog mu suigrača u reprezentaciji.

- Instagram mora nešto smisliti kako vratiti stare izbrisane slike na isto mjesto gdje su i bile - komentirao je Dejan Lovren.

Time je aludirao na činjenicu da se Sosa odlučio izbrisati sve fotografije s hrvatskim dresom na svom Instagram profilu.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Ključne riječi

Komentara 48

MA
MarasG
16:22 13.05.2021.

Jeden je Dejan Lovren!

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
15:59 13.05.2021.

Sosa je usosio za dugo vremena. Brisanje slika, prejadno!

Avatar tabadjija
tabadjija
15:45 13.05.2021.

Misli da je ovdje veci problem sto je lagao da ga nitko nije kontaktirao iz HNSa, ako je istina da jesu. Znaci lagao je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije