Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Porto fantastičnim pogotkom srušio i šokirao Arsenal u 94. minuti

Champions League - Round of 16 - First Leg - FC Porto v Arsenal
PEDRO NUNES/REUTERS
21.02.2024.
u 23:07

Gosti su imali više 65 posto posjeda lopte, no nisu uspjeli uputiti niti jedan udarac u okvir domaćeg gola, dok je Porto u svakom poluvremenu imao po jednu veliku priliku, a obje je imao Galeno.

U drugom susretu večeri Porto je pred 49.529 gledatelja na stadionu Dragao golom u četvrtoj minuti nadoknade pobijedio Arsenal sa 1-0. Junak susreta bio je brazilski napadač Dragao koji je fantastično pogodio sa 20-tak metara za pobjedu i prednost uoči uzvrata 12. ožujka u Londonu.

Gosti su imali više 65 posto posjeda lopte, no nisu uspjeli uputiti niti jedan udarac u okvir domaćeg gola, dok je Porto u svakom poluvremenu imao po jednu veliku priliku, a obje je imao Galeno.

VEZANI ČLANCI:

Arsenal je od samog početka zagospodario terenom i u prvih 15 minuta imao je čak 75 posto posjeda lopte. No, prvu veliku priliku imao je Porto u 21. minuti kada je Galeno zapucao zicer.

Chico Conceicao je ubacio s desne strane, lopta se od jednog Arsenalovog igrača odbila do Galena koji je sa sedam, osam metara u trku snažno opalio, ali je lopta pogodila stativu. Međutim, ponovo se odbila do njega, ali je brazilski napadač iz drugog pokušaja promašio vrata.

U nastavku poluvremena "Topnici" su i dalje daleko više držali loptu, ali nisu uspjeli uputiti niti jedan udarac u okvir Portova gola. Najbliže golu Arsenal je bio u 56. minuti kada je Trossard ostao sam na drugoj vratnici nakon ubačaja iz kornera., pucao je, ali ne i precizno.

Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Galeno je krasnim udarcem, sa 20-tak metara pogodio u dalji kut za pobjedu portugalskog sastava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije