Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONSTRUMI

Pogledajte sramotan ispad: Huligani Olympiakosa prebili mladu djevojku nasred ulice

Foto: Reuters/PIXSELL
09.03.2019.
u 10:08

Djevojka nije uspjela pobjeći pa su je huligani Olympiakosa krenuli udarati, a na glavi joj je ostala kaciga koja ju je vjerojatno spasila od težih ozljeda. Uzeli su joj navijačka obilježja njezinog kluba i pobjegli

Grčku javnost potresao je videozapis u kojem članovi navijačke grupe Gate 7 koji navijaju za Olympiakos, brutalno udaraju mladu djevojku, navijačicu Panathinakosa. 

Video zapis je objavio portal Newsbomb.

Napad na djevojku dogodio se nakon upada navijača Panathinaikosa na utakmicu ženske vaterpolo momčadi Olympiakosa. Djevojka nije uspjela pobjeći pa su je huligani Olympiakosa krenuli udarati, a na glavi joj je ostala kaciga koja ju je vjerojatno spasila od težih ozljeda. Uzeli su joj navijačka obilježja njezinog kluba i pobjegli.

U napadu na bazen uništena je novinarska oprema, a prilikom sukoba nekoliko je osoba ozlijeđeno.

 

Ključne riječi

Komentara 5

SL
Slaven
10:45 09.03.2019.

Nikako ne podržavam navijačka huliganska divljanja i nasilje. Ali u konkretnom slučaju, pitam se koja je druga strana priče. Ako sam dobro shvatio, cura je s navijačkom skupinom upala na utakmicu s očiglednom namjerom da isprovociraju sukob, kako to obično biva. Činjenica je da ovaj članak uopće ne bi postojao da je ovo bio muško, a ne cura. Zašto je ona tako posebna? Jer je žensko?

DH
dalibor.hren
10:49 09.03.2019.

Treba kazniti Dinamo!!!

DU
Deleted user
12:20 09.03.2019.

Mamić je kriv.Treba takvima iz torside i jovanovich boysa dati da vode klubove.Volim te Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije