Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRIĆ ZVIJEZDA

Petrić suigraču: Imaš guzu kao Serena

Mladen Petrić
AFP
28.09.2009.
u 12:40

Hrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić ponovno je čovjek dana u Njemačkoj. Novi val popularnosti priskrbio si je potopivši Bayern u derbiju sedmoga bundesligaškog kola.

U nedjelju je 28-godišnji strijelac gostovao u večernjoj sportskoj emisiji na NDR-u. Govorio je o sebi sam, ali su i drugi govorili o njemu. Emitiran je tom prilikom prilog u kojem su o Petriću govorili suigrači, Namibijac Collin Benjamin i Bjelokošćanin Guy Demel.

- Zbog moje me jače stražnjice stalno uspoređuje sa Serenom Williams. Meni se pak čini da se ne zna odjenuti, barem ne uvijek - rekao je o svom cimeru u karanteni Benjamin, misleći na Petrićev status modno najosvještenijeg igrača u HSV-u.

Na tu se temu nadovezao i Guy Demel, reprezentativac Obale Bjelokosti rođen u Parizu.

- Petrić i moda? Možete misliti. On dolazi iz Hrvatske, a ja iz Pariza.

Nakon svega, Petrić je nasmiješen konstatirao:

- Hvala Bogu da razumijemo šalu!

Kad je u pitanju prošli tjedan, u kojem je prošao put od tragičara do junaka (promašen penal u kup-porazu od Osnabrücka pa gol Bayernu), Petrić kaže:

- Bio je to doista spektakularan tjedan. Završio je pozitivno. Bitno je da se sada ne uspavamo. Moramo sa svakim sljedećim treningom dodatno raditi na kvaliteti.

Otkako se, nastupajući za Peru u južnoafričkim kvalifikacijama za SP, ozlijedio Paulo Guerrero, Petrić je jedini iskusan napadač u klubu.

- Otkako ga nema, doista sam osjetio ogromnu promjenu. Za napadača je pritisak postizanja golova uvijek prisutan. No, u ovoj situaciji razumljivo je da moram pokazivati više.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Visnjevac
18:42 28.09.2009.

Petric ima \"Kiler\" instinkt kao nijedan nas napadac.Djeluje lijeno ali je pravi lisac,pritaji se i zabija.Bilic mora naci mjesta za njega u repki!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije