Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČIO DERBI

Petrić: Pogodio sam kad je najviše trebalo

Mladen Petrić
Reuters
27.09.2009.
u 09:13

Treći ovosezonski prvenstveni pogodak postigao je Mladen Petrić za HSV, vodeću momčad njemačkog nogometnog prvenstva. Ovaj puta vrijedan tri boda u 1-0 pobjedi protiv minhenskog Bayerna.

Iskoristio je napadač Hamburga i hrvatske nogometne reprezentacije krasnu akciju Ze Roberta i ubacivanje s lijeve strane u peterac gostujuće momčadi. Lopta, koja je zaobišla nekolicinu suparničkih igrača, došla je do Petrića kojem iz blizine nije bilo teško pogoditi tri boda. Zabio je doduše svojom slabijom, lijevom nogom.

Nakon poraza u Europa ligi od bečkog Rapida (3-0), prvenstvenog remija kod Eintarchta (1-1) i ispadanja iz DFB Pokala od trećeligaša Osnabrücka (7-5 nakon penala), Hamburžanima je napokon “zasjalo sunce”.

Priznaje to i Petrić:

- Naravno da smo bili malo depresivni nakon rezultata proteklih tjedana i ne odveć sretni. Stoga smo dobro analizirali našu igru i iskoristili to u utakmici protiv Bayerna. Uvijek se pokušavam pritajiti u šesnaestercu, a potom iz prikrajka iskoristiti priliku. Dobro je da mi je to u odlučujućim trenucima igre i uspjelo - kazao je Petrić nakon susreta.

Ključne riječi

Komentara 2

RE
rexcroatum
15:00 27.09.2009.

Petric je lijevak, pa mu lijeva noga onda nije slabija.Da, slazem se, je jedan od najboljih nasih igraca uopce a i jedan od najboljih i najcjenjenijih u bundesligi.Covjek zasluzuje mjesto u repki u pocetnih 11 uz Eduarda.Olicu svaka cast, daje uvijek 200%, ali nije za zabijanje golova,misdlim da bi kao krilni napadac bio puno korisniji.

ES
el sharque
13:47 27.09.2009.

Slabijom, lijevom nogom?! Naučite bar koji igrači pucaju kojom nogom, ovi iz reprezentacije. I Petrić je ponajbolji hr igrač, za mnoge izumio nogomet, nepravedno zapostavljen, nema priliku u kontinuitetu. Trebao bi uz Eduarda biti u prvih 11.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije