Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Petra Martić vratila se starom treneru i u Kini stigla do polufinala

Petra Martić
11.09.2015.
u 19:50

Borna Ćorić na challengeru u Kolumbiji stigao do četvrtfinala, a za polufinale će se boriti s Argentincem Maximom Gonzalezom

Petra Martić vratila se starom treneru, naturaliziranom Mađaru Danielu Dobrenovu i već na prvom turniru, u kineskom gradu Dalianu (125.000 USD), stigla do polufinala. U četvrtfinalu je opet u tri seta, nakon tri i pol sata velike borbe, pobijedila Kineskinju Yafan Wang sa 7:6 (3), 5:7, 7:6 (6) obranivši dvije meč-lopte.

Kineskinja je 130. igračica na WTA listi, ali je dan prije izbacila drugu nositeljicu Bojanu Jovanovski pa je zbog toga Petrin uspjeh još značajniji. Zasad će joj ovaj rezultat donijeti pomak na WTA listi od 14 mjesta te će doći na 125. poziciju.

Zahuktao se i Borna Ćorić na challengeru u Kolumbiji. Ušao je u četvrtfinale nakon što je u dvoboju dvojice bivših najboljih juniora sa 7:6 (6), 7:5 pobijedio domaćeg igrača Juana Sebastiana Gomeza. Za tu se pobjedu Borna morao prilično namučiti i provesti na terenu dva sata i 23 minute.

Kako je Borna plasiran visoko na ATP listi (37.), a radi se o malom turniru, počet će napredovati tek od polufinala. U četvrtfinalu ga čeka sedmi nositelj Argentinac Maximo Gonzalez (72.).

>> Donna, Petra i Tereza prošle prvo kolo, pridružio im se i Ivan Dodig, Pavić ispao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije