Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbogom Engleska

Oršićeve opcije se šire: Još jedan turski velikan rado će ga uzeti. Prate ga od kad je bio u Dinamu

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
26.05.2023.
u 20:22

Analitičarima je odluka Southamptona da Mislava Oršića gotovo u potpunosti istisne iz momčadi nije osobito jasna. Klub je prošle zime za njega platio gotovo šest milijuna eura. Dao mu jednu od većih plaća u klubu i zatim ga u Ligi u kojoj je nastojao preživjeti iskoristio na samo šest minuta

Odlazak Mislava Oršića iz Southamptona gotovo je siguran. Klub ispada iz prve engleske lige, ali u njemu i onako tijekom proljetne polusezone nije skupio minutažu. U utakmicama Premier lige odigrao je tek šest minuta, a malo više u utakmicama kupa. U međuvremenu postao je traženi izvan Engleske. Onim Hrvatske, opcija mu je i Turska.

Za Oršića interes je iskazao Galatasaray. Zatim i Trabzonspor Nenada Bjelice. Sada se u utrku za hrvatskog igrača uključio i Bešiktaš, piše turski portal Sabah. Oršićeva prirodna pozicija lijevog krila upravo je ono što Bešiktaš traži. Ta potraga traje već neko vrijeme, a dio tog vremena posvetili su upravo Oršiću koji im je bio zanimljiv dok je još igrao u Dinamu. U Dinamo bi se mogao i vratiti.

GALERIJA Dominantni City razbio Real i ušao u veliko finale Lige prvaka (4:0)

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
1/9

Southamptonova investicija od gotovo šest milija eura kojom se prošle zime nadao izvući iz zone ispadanja očito nije urodio plodom. Navijači su zadovoljni odlaskom, ali on je analitičarima ostavio upitnik nad glavom. Osim što je uložio nekoliko milijuna, klub je Oršiću dao i veliku plaću.

VEZANI ČLANCI:

Sav taj novac da ga ne bi stavili u igru, ne koristili ga upravo u svrhu s kojom je doveden, već ga istisnuli iz momčadi u potpunosti. Niti Oršiću ovaj razvoj priče nije bio idealan obzirom da je zbog manjka minutaže izgubio mjesto u reprezentaciji. Klub će međutim ispaštati više jer će osim Hrvata zasigurno otići i drugi igrači koje si klub s južne obale više neće moći priuštiti.

VIDEO: Zlatko Dalić objavio popis za Ligu naciju, prvi put pozvao jednog igrača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije