Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava sve bliže

Rasprodane i ulaznice za zapad gore: Sprema se veliko slavlje

Zagreb: Navijači na utakmici Lige prvaka GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
26.05.2023.
u 17:15

Ulaznice za tribinu zapad dolje rasprodane su još u srijedu oko 18 sati pa je za zaključiti da je poziv Igora Bišćana naišao na dobar odaziv od navijača

U petak u popodnevnim satima rasprodane su sve ulaznice za tribinu zapad gore za utakmicu posljednjeg, 36. kola SuperSport HNL-a Dinamo - Gorica, navode iz Dinama i dodaju kako su u prodaji još uvijek ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore i jug.

Podsjetimo, Dinamo je povodom osvajanja još jednog, 34. u povijesti, naslova prvaka Hrvatske, ulaznice za utakmicu protiv Gorice prodavati po simboličnoj cijeni od 3 i 4 eura.

GALERIJA Dinamo slavio protiv Rijeke u derbiju kola na Rujevici (1:2)

Zagreb: Navijači na utakmici Lige prvaka GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
1/7

Nakon susreta predviđena je službena ceremonija proslave naslova prvaka kao i zajedničko slavlje igrača i navijača u Fan zoni i koncert Zaprešić boysa od 21:30. Slavlje izvan stadiona trajat će do 23 sata.

VEZANI ČLANCI:

Ulaznice za tribinu zapad dolje rasprodane su još u srijedu oko 18 sati pa je za zaključiti da je poziv Igora Bišćana naišao na dobar odaziv od navijača. Svoje članove su na proslavu pozvali i Bad Blue Boysi.

VIDEO Igor Bišćan priznao da Dinamo nema kadar: Ovo nije normalna situacija

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije