Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englezi o nama

Riječi uglednog svjetskog lista o vatrenima odjeknut će u Hrvatskoj!

Hrvatska Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/16
30.06.2018.
u 21:59

- Mi nemamo pritisak od drugih već od samih sebe. U skupini smo igrali sjajno, ali to ništa neće značiti ako to ne potvrdimo protiv Danske.

Hrvatska nogometna reprezentacija pravi je hit na Svjetskom prvenstvu. Tri pobjede u tri nastupa i prvo mjesto u 'skupini smrti' naše su lansirali visoko, zbog čega su prema osvojenim bodovima do 28. lipnja skočili na treće mjesto Fifine ljestvice.

Naši su zaista odigrali fenomenalno do sada, a predvodio nas je kapetan Luka Modrić koji igra najbolji turnir u karijeri. Proglašen je najboljim igračem dosadašnjeg dijela SP-a, a jedino mi imamo dva igrača u idealnoj momčadi.

No, pred nama je utakmica protiv Danske i moramo ostati na zemlji, što Dalić odlično radi. Niti jednom nije poletio i cijelo vrijeme to prenosi na igrače.

>>Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

- Mi nemamo pritisak od drugih već od samih sebe. U skupini smo igrali sjajno, ali to ništa neće značiti ako to ne potvrdimo protiv Danske. Tri pobjede u skupini daju nam sigurnost i samopouzdanje, ali na to se više ne možemo stalno vraćati, rekao je Dalić pa dodao da mu ipak godi što se lijepo piše o vatrenima.

A jednu takvu lijepu priču napisao je i ugledni Guardian. U rezimeu prvog dijela natjecanja Hrvatsku su stavili na drugo mjesto. Na vrhu im je Brazil za kojeg kažu da vjerojatno ima najbolju momčad, ali da su dosad igrali s pola gasa, iako ih je prikazanim najviše oduševila Hrvatska.

Hrvatska Argentina
1/7

"S obzirom na način na koji su prošli kroz najtežu skupinu, Hrvatska je zapravo najbolja momčad turnira. Rijetko su bili spektakularni, ali izgledali su skladno i organizirano, a najsvjetliji trenutak bila im je visoka pobjeda nad Argentinom. njihov susret sa Španjolskom u četvrtfinalu nama se čini vrlo izglednim. Momčad Zlatka Dalića napravit će nešto posebno", napisali su u Guardianu.

Komentara 61

DU
Deleted user
00:49 01.07.2018.

Srbi se sa prvenstva preselili na vecernji buahahahaha

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:15 30.06.2018.

Orlovi su već napravili nešto posebno obuli papuče i za pivce za živce spremni 🦅🦅🦅🦅

TO
torcida72
03:50 01.07.2018.

Orlovi na traktor doma. Nemore te ni sa albancima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije