Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNI IZBORNIK

Evo kako je Zlatko Dalić odgovorio na poruku Hrvatske vojske

Modrić i Dalić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/11
30.06.2018.
u 19:35

- Sve te poruke koje dobivamo su naša dodatna snaga. Međutim, moramo biti razumni i ne smijemo srljati. Emocije nas trebaju voditi, ali glava mora biti naša snaga -  poručio je Dalić.

Uoči utakmice osmine finala SP-a u Rusiji između Hrvatske i Danske, pripadnici Hrvatske vojske u domovini, te u misijama diljem svijeta, poslali su poruku podrške vatrenima, a na nju je odgovorio izbornik Zlatko Dalić.

Pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske nogometašima su poželjeli još jednu pobjedu u nizu uz jedinstvenu poruku: "Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska," dok je akrobatska skupina "Krila Oluje" poručila hrvatskim igračima da na terenu u nedjelju izazovu "pravu Oluju".

Modrić i Dalić
1/11

Piloti i zrakoplovni tehničari Hrvatskog ratnog zrakoplovstvo složni su kako je vatrenima samo nebo granica uz poruku: "Vatreni, za let do kraja!"

- Borite se do kraja za boje svoje domovine i pokažite još jednom svu hrvatsku snagu i jedinstvo. U ovoj prigodi hrvatskoj reprezentaciji na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem želim sve najbolje na SP-u uoči njihove utakmice protiv Danske - poručio je dopredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević.

Podsjetimo, uoči odlaska hrvatskih nogometaša u Rusiju u herojskom Vukovaru, general zbora Mirko Šundov uručio je Daliću repliku hrvatske zastave koja se vijorila na Kninskoj tvrđavi nakon ulaska Hrvatske vojske u Knin u oslobađajućoj vojno-redarstvenoj operaciji Oluja.

- Ovo je predivno, svaka podrška iz Hrvatske i iz drugih krajeva svijeta nam puno znači. Sve čemo učiniti da hrvatski narod bude ponosan i da uživa u nogometu i našoj reprezetaciji. Sve te poruke koje dobivamo su naša dodatna snaga. Međutim, moramo biti razumni i ne smijemo srljati. Emocije nas trebaju voditi, ali glava mora biti naša snaga -  poručio je Dalić.

Komentara 12

DU
Deleted user
20:02 30.06.2018.

Puno srece deckima! Prolaz u cetvrt finale bio bi fenomenalan uspijeh.A dalje sto Bog da i sreca junacka:-)Naprijed Vatreni!

KA
kacavenda
23:22 30.06.2018.

Svaka cast, idemo dalje

Avatar argus100
argus100
14:25 01.07.2018.

O kako kokodaču svi mrzitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije